Cea mai rapidă dezinfecție – Made in Romania

Nu este prima dată când vorbim despre acest subiect, dar nici ultima dată. Această ”cabină de teleportare” este rezultatul a multă muncă din partea lui Florin și este o soluție mai eficientă și mai accesibilă decât multe alte ”jucării” pe care le poți cumpăra din alte țări. Da, am văzut niște cabine de dezinfecție de-a dreptul penibile, vândute spitalelor la prețuri exuberante, construite de firme de transport personal pe care cred că și echipa noastră le putea face mai eficiente.

Pe scurt, această cabină de dezinfecție cu UV-C costă aproape 10.000 de euro, consumă doar 120W și este certificată de instituțiile acreditate din afara țării. Pentru că la noi nu se poate, nu există nimeni care să le testeze și să certifice că sunt cu adevărat eficiente. De aceea și mențiunea de mai sus.

Pentru cine este? Pentru firme cu un flux ridicat de personal cum sunt fabricile sau chiar pentru firme mici dacă îți permiți costul inițial. Funcționează automat sau o poți controla de la distanță și nu consumă decât echivalentul unui bec clasic pe oră, timp în care se pot dezinfecta 60 de persoane.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.