Cea mai inteligentă periuță de dinți? – Oral-B GeniusX #ad

Oral-B GeniusX pretinde că ar fi una dintre cele mai inteligente periuție de dinți! Hmm, dar ce o califică pentru acest titlu? Știm deja că există periuțe de dinți cu Bluetooth, sau cu o mulțime de funcții care te ajută să îți monitorizezi modul în care ai grijă de igiena orală, cum ar fi aceasta mai inteligentă?

Da, are Bluetooth, și spre deosebire de cele alte versiuni de la Oral-B are și Inteligență Artificială. Pe scurt, producătorul a testat această periuță pe foarte mulți oameni pentru a vedea cum o folosește fiecare în parte. De acolo au reieșit niște tipare de utilizare greșite, care, introduse în cipul periuței, te pot avertiza când nu o folosești corect. Deci nu mai funcționează pe modul teoretic cum era modelul anterior, ci îți poate spune mai precis când apeși prea tare, când eviți o anumită zonă a gurii sau un anumit grup de dinți, ori când insiști prea mult pe dinții din față pentru că vrei să fie cât mai albi.

Toate aceste informații le vezi în aplicația pe care o conectezi la Bluetooth-ul periuței și de data aceasta nu mai ai nevoie de camera telefonului și de el lipit pe oglindă. Știu că mulți dintre noi nu prea o foloseau corect, de aceea a și dispărut din ecuație.

Vă spuneam într-unul din review-urile anterioare că până când am pus mâna pe o periuță de dinți electrică eu nu știam să mă spăl pe dinți și îți recomand să înveți și tu. Pentru asta există programul prima mea periuță electrică cu care poți beneficia de o reducere semnificativă, de mai jos.

Folosește codul de reducere GeniusX pentru periuța de dinți Oral-B GeniusX.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.