Cea mai ieftină maşină – 2.500 de dolari!

Tata NanoDe data asta indienii le dau o lecţie francezilor. Mai ţineţi minte când ne-au promis o dată cu lansarea prototipului DACIA L90 prima maşină de 5.000 de dolari? Şi cum au minţit şi eşuat astfel lamentabil, cel puţin în ochii mei. Loganul costă azi chiar şi 9.000 de euro. Bani la care prefer să îmi iau maşină la mâna a doua. Aşa că vă prezint TATA Nano realizată sub bagheta patronului producătorului indian care a împrumutat numele de la patronul său pe care cum putea să îl cheme altfel decât Ratan TATA. Un interviu intersant cu el aici.

Tata Nano

Câte ceva despre Tata Nano. Are un motor de motocicleta sub bancheta din spate, e plin de plastic, iar caroseria este lipita si nu sudata. Un automobil 100% lowcost. Pentru oraş pare ideal.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

  1. Seamana perfect cu Matiz-ul! Deci daca ai o sotie /gagica care te bate la cap ca vrea masina ca sa mearga la serviciu/cumparaturi … ai rezolvat problema:).
    Totusi daca se hotarasc sa o vand in Europa cred ca o s-o vanda cam la pretul vechiului Matiz.
    Oricum nu inteleg de cei de la Chevrolet nu reduc pretul la Spark, ca ar prinde o groaza de cumparatori (tipe,mai ales).

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.