Cea mai deșteaptă periuță de dinți? – [UNBOXING & REVIEW]

Îmi e și rușine să spun asta, dar este adevărul. Abia de curând am aflat și eu cum trebuie să te speli corect pe dinți. Și nu, nu e nici pe departe cum ți-au spus părinții când erai mic, și nici cum vezi că se face la televizor. Este o procedură care cere atenție și răbdare, la fel ca atunci când înveți să cânți la chitară! Exact, nici eu nu știu să cânt la chitară și probabil că nici tu, și ar trebui să înveți.

Nu trebuie să mergi la un medic specializat ca să te învețe cum să te speli corect pe dinți pentru că există tehnologie. Și periuțe de dinți cu Bluetooth și care cer permisiunea să îți folosească camera foto de pe telefonul mobil. Serios, chiar vrea să verifice că respecți întocmai pașii pe care ții spune aplicația, și măsoară și cât de tare apeși pe dinți în timpul periajului.

În plus, se încarcă wireless iar bateria ține aproape două săptămâni. Și pentru că e generoasă, îi dă baterie și telefonului tău în timpul periajului. Apropo de asta, suportul de oglindă pentru telefonul mobil e atât de solid construit încât sunt sigur că te-ai gândit să îl folosești deja în mașină. Eu m-am gândit, și cred că am să o și fac.

Un alt lucru care mi-a plăcut este că se potrivesc toate capetele de la periuțele Oral B și chiar și încărcătorul este același pentru toate modelele.

Periuța Oral B o găsești la altex, aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. O periuta electrica simpla de la Oral B este de 10 ori mai ieftină și face 90 % din ce face și aceasta. Macar sa se spele majoritatea romanilor de două ori pe zi.

  2. Salut George. Am urmărit ambele reviews cu Oral B si Philips Diamond Clean. Sunt incantat de ambele dar, doar una pot alege ca un cadou. Ce mi-ai recomanda? Mulțumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.