Cea mai bună hartă GPS a României din istorie

Există o singură hartă GPS de calitate a României. Îi spune R.O.A.D. Adică atlasul digital al României. În focurile creației se află cea mai bună din istorie. Nivelul de detaliu a fost dus la extrem iar prezentul cere 3D. Așa că ROAD 2011 va fi 3D parțial. Cele mai frumoase clădiri din București au fost deja desenate cu o finețe demnă de o mică operă de artă. Îmi face o deosebită onoare să vă prezint o serie de capturi din harta capitalei. Mulțumiri lui Bogdan Condurățeanu. Sper să vă ofer curând și un video drivetest cu noile navigatoare capabile să pună în mișcare harta cea nouă.

Între timp faceți-vă bine calculele. ROAD 2011 va costa vreo 600 de lei și atunci când va fi lansată va avea soluții de securitate ca să nu poată fi piratată. Vă încurajez cu toată convingerea să o cumpărați și să nu o descărcați de pe vreun site, torrent sau dc++. S-a muncit ani de zile la noua hartă și s-au cheltuit foarte mulți bani. Numai clădirile 3D au consumat peste 100.000 de euro. Unde mai pui detaliile, sensurile unice care se schimbă zilnic, denumiri, cartiere noi. Știu că sunt bani mulți, dar dacă nu respectăm munca celor care fac harta, dacă nimeni nu plătește, atunci oamenii ăștia se vor lăsa de pasiunea cartografierii pe care nu o respectă aproape nimeni în România.

Ultimele articole

Articole recomandate

69 Comments

  1. LE:
    Se pare ca incercati sa induceti ideea ca Amazon vinde produse contrafacute. Poate va dau ei in judecata! :)) Sau era vorba de altceva? Intram la calomnie?

  2. Asta rămâne de văzut. Legea română se aplică pe teritoriul românesc şi persoanelor cu dublă cetăţenie, Zed :) Mai zi odată, Zed, unde ai biroul? În parcarea McDonalds-ului de la Sălăjan? Şi stocul e ce ai în rucsac, nu? Şi dai bip-uri, ca să nu consumi cartela…
    700+ echipamente, ha, ha, ha.

  3. Mi se pare interesanta harta din punctul de vedere al existentei cladirilor si monumentelor importante si a actualizarii „la zi”. Totusi ca si grafica pare putin cam desenata (sa zicem cam ca jocurile de pe tablete), dar nu este neaparat de rau. Pretul insa mi se pare cam piperat si pentru unii poate fi de preferat ceva mai ieftin sau chiar Google Maps care este gratuit (mai putin internet-ul).

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.