Categorie: Auto

Dacia, reducerile şi noua taxă auto

Cei de la Dacia au ieşit urgent azi cu un comunicat care să dezmnită practic declaraţiile vicepreşedintelui Stroe.

Nu aş vrea să am dreptate, însă ziua în care vor face totuşi reduceri de peste 10% este aproape. Noua taxă se anunţă mai mică decât cea actuală, lucru care poate duce la o nouă perioadă “de miere” pentru importuri SH.

Comparaţi declaraţiile lui Stroe cu acest comunicat sosit azi.

Dacia păstrează neschimbate preţurile vehiculelor sale, care sunt în continuare cele mai accesibile de pe piaţa românească.

Preţul celui mai accesibil Logan, de 6 400 Euro, a rămas neschimbat din septembrie 2006.

Dacia s-a angajat din 14 ianuarie să prezinte o ofertă comercială proprie, doar în favoarea clienţilor care vor beneficia de programul Remat 2009, de îndată ce acesta va fi lansat.

Dacia a fost preocupată în permanenţă de reducerea cheltuielilor de întreţinere ale clienţilor săi. Astfel, intervalul dintre revizii a fost extins de la 15 000 km la 20 000 km la maşinile pe benzină şi de la 10 000 km la 15 000 km pentru motorizările diesel. Perioada de garanţie a fost dublată, de la 18 la 36 de luni.

Eforturile Dacia s-au îndreptat şi spre siguranţa pasagerilor. Sistemele ABS şi AFU – asistenţă la frânarea de urgenţă – au devenit echipamente de serie pe toate versiunile.

Gama Dacia este cea mai tânără de pe piaţă, vârsta medie a modelelor sale fiind de 5 luni.

În fine, Dacia a adus numeroase îmbunătăţiri designului produselor sale. Modelele Logan berlină şi MCV au suferit în urmă cu câteva luni restilizări majore.

Niciunul din elementele de mai sus nu s-a repercutat în preţ.

sursa:DACIA