Ce restanţă am eu la bancă?

Pentru asta au consumat hârtie, toner, munca a cel puţin unui angajat plus serviciile de curierat. Totul, bineînţeles, tot din banii mei, că doar tot eu plătesc dobânda.

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

 1. Eu zic sa le vinzi parintilor tai casa de la codlea sa poti acoperi restantele… :)) eu in locul tau sincer m-as duce cu 20 de eurocenti sa platesc.. . si daca nu-i accepta.. asta e, intentia a existat!

 2. ha, tipic romanesc. macar tu ai o datorie, nu conteaza cuantumul. eu am o somatie de la primarie sa platesc o „amenda auto” in valoare de 100 lei, desi nu am nicio masina inregistrata pe numele meu. ai vreun sfat si pentru mine?

 3. George… esti un tip foarte istet si jurnalist pe deasupra.
  materialele postate de tine aici sunt foarte interesante. nu crezi totusi ca acest post trebuia verificat? esti sigur ca este normal si corect ce ai postat? te rog mai cauta…
  numai bine!

 4. buna george,
  eu am un trecut ca o casnicie cu bcr-ul!… am uitat bunele, au ramas numai relele!
  in 5 ani nu m-a informat niciodata despre modificarea dobanzii (numai in sus, desigur!) astfel ca intr-o luna am primit instiintare de plata ca platisem cu vreo 3 lei mai putin, ca urmare a cresterii dobanzii. m-a nimerit postasul!
  cand am cerut eu in scris niste detalii, curierul a returnat raspunsul pe motiv „adresa incorecta”. functionarul bcr i-a gasit si scuza:”numai eu am zile in care trimit 4-500 de instiintari!”
  a autorizat un overdraft pe numele fostului meu sot desi titular de cont sunt eu si acum ma lupt cu ei pt ca imi imputa aceasta obligatie de plata. am un credit la care nu mai pot plati rata decat daca platesc si dobanda penalizatoare pt overdraft! cecetarea cauzei dureaza mult din „pricina reclamatiilor la opc pe care tb sa le rezolve”
  bcr…..
  toate bune!

 5. In 2008, am vrut sa-mi fac un credit auto. N-am reusit pentru ca aveam la o alta banca o datorie de 1.70 lei si figuram ca rau platnic in baza lor de date.

 6. @Bogdan – si ce ti se pare in neregula sa nu ai masina dar totusi sa primesti amenda auto?puteai conduce masina altcuiva… mai tare era sa nu ai permis si sa primesti „amenda auto”,dar si ca pieton poti lua amenda de la politia rutiera dc traversezi prin loc nepermis de exemplu.Mergi la adm financiara de care apartii si cere sa iti arate documentul in baza caruia te someaza(toate amenzile ajung la adm financiara de care apartii),dc te stii nevinovat…

 7. @Romeo. Multam de sfat, asa voi face. De condus, conduc o masina de firma, iar amenzile sunt centralizate de un coleg care ne si anunta ce si cum. L-am intrebat daca i-a venit vreuna „pe mine” in ultimii 3 ani si mi-a zis ca nu. O sa vad la adm fin ce si cum.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.