Categorie: GADGET

Ce înseamnă o imprimantă multifuncțională de business?

Aș putea să scriu aici o mulțime de specificații care oricum nu ți-ar schimba opinia despre prețul la care vei găsi această imprimantă, iar asta doar pentru că tu poate nu ai nevoie să printezi mai mult de 100 de pagini pe lună. În companii însă necesitatea de printare este mult mai mare de atât. La birourile de contabilitate cred că se scot lejer câte 1000 de pagini pe zi.

Adică în medie vreo 25000 de pagini pe lună. În acele situații este nevoie de un astfel de monstru care cântărește doar 67.7 kilograme. Da, ai auzit bine, ai nevoie de doi Marian Andrei și de doi Codrin ca să o cari, inevitabil cel puțin unul dintre cei doi Marian Andrei se va răni la mână în timpul transportului.

Acesta este un Canon imageRUNNER C3025i și știe să facă mult prea multe lucruri despre care îți povestesc în clipul de mai jos, și care poate chiar și limita accesul la printare pe utilizatori diferiți. Ba chiar pe unii poți să îi obligi să printeze doar alb-negru, sau o poți chiar administra prin internet cu ajutorul modulului de administrare remote. Imprimanta știe foarte multe, tocmai de aceea ne-am decis să printăm nu mai puțin de 100 de copii după fotografia lui Marian de la etapa din Poiana Brașov, cu semnătura lui, pe care să le poată oferi fanilor :)