Ce înseamnă o imprimantă multifuncțională de business?

Aș putea să scriu aici o mulțime de specificații care oricum nu ți-ar schimba opinia despre prețul la care vei găsi această imprimantă, iar asta doar pentru că tu poate nu ai nevoie să printezi mai mult de 100 de pagini pe lună. În companii însă necesitatea de printare este mult mai mare de atât. La birourile de contabilitate cred că se scot lejer câte 1000 de pagini pe zi.

Adică în medie vreo 25000 de pagini pe lună. În acele situații este nevoie de un astfel de monstru care cântărește doar 67.7 kilograme. Da, ai auzit bine, ai nevoie de doi Marian Andrei și de doi Codrin ca să o cari, inevitabil cel puțin unul dintre cei doi Marian Andrei se va răni la mână în timpul transportului.

Acesta este un Canon imageRUNNER C3025i și știe să facă mult prea multe lucruri despre care îți povestesc în clipul de mai jos, și care poate chiar și limita accesul la printare pe utilizatori diferiți. Ba chiar pe unii poți să îi obligi să printeze doar alb-negru, sau o poți chiar administra prin internet cu ajutorul modulului de administrare remote. Imprimanta știe foarte multe, tocmai de aceea ne-am decis să printăm nu mai puțin de 100 de copii după fotografia lui Marian de la etapa din Poiana Brașov, cu semnătura lui, pe care să le poată oferi fanilor :)

 

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Salut chiar îmi place ce faci am inceput să te ascult de când cu casa care ai făcut-o mă interesează să fac o casă pasivă din structură metalică și vroiam să știu c-am cât te-a costat casa ta dat fiind faptul că e din lemn și vroiam să știu dacă pot obține credit în România pt că eu stau și trăiesc în Spania sper să ajungă email-ul acesta la tine la revedere și ne mai auzim

  2. Hei George , ai făcut afirmația ,, Viața de antreprenor ” , poți să-mi dai te rog un sfat despre cum ar trebui să-mi încep propriul blog , blog ce o să dețină mai multe categorii , Îmi poți spune te rog dacă să încep doar cu o singură categorie pe care să scriu doar eu și pe parcurs ce găsesc oameni să adaug pe cele pe care le doresc sau să pornesc cu mai multe categorii și să scriu eu în cadrul fiecăreia până găsesc oamenii potriviți pentru fiecare categorie ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.