CE GIMBAL-URI FOLOSIM – FEIYU AK4500 Primele Impresii

Acesta este FeiyuTech AK4500, cel mai nou gimbal pe care l-am pus la treabă la filmările noastre, și da, este cel mai bun de până acum. Nu este perfect, dar de asta ne vom da seama după ce îl configurăm și setăm așa cum trebuie. Vedem apoi unde are nevoie de îmbunătățiri. Momentan ne bucurăm că poate fi configurat de la studio, și apoi transportat la locul de filmare deja setat pentru camera cu care vom filma.

Este un avantaj major să îți pregătești sculele de filmare de la studio, economisești mult timp la fața locului și eviți eventualele neplăceri. Spre deosebire de AK4000, este mai puternic, și asta ne ajută și mai mult. Îl vom încărca cu aceeași sarcină, aceeași cameră și același receptor de lavalieră însă acum este mai stabil.

Un alt atu al lui AK4500 este mânerul suplimentar de comandă și control. Laurențiu nu l-a folosit încă, l-am montat eu acum pe stabilizator și îl vom programa. Brațul se conectează wireless și e compatibil și cu AK4000, deci poți să îl cumperi și separat dacă ai modelul mai vechi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.