Ce este SanoPass și de ce merită să îl încerci (p)

Câteodată poți să faci timpul și banii să lucreze pentru tine. Ce-ți pregătesc eu astăzi nu este un clip motivațional, ci mai degrabă inspirațional. Vreau să te învăț cum să faci economie, să rămâi în siguranță și să ai grijă de sănătatea ta, nu doar pe termen scurt.

De-asta am cumpărat mai multe vouchere pentru testele PCR de laborator. Pentru mine și cei apropiați. În ultima perioadă am folosit internetul mai mult ca niciodată, ca să evit întâlnirile care pot fi făcute și cu un webcam. Toate lucrurile importante le-am mutat online: inclusiv o parte din programările medicale, plăți de facturi, taxe, impozite și cumpărăturile pentru alimente de bază. Ba chiar și interviurile pentru podcastul IGDLCC, tocmai pentru a îi proteja pe cei de lângă mine.

Nu mi-aș fi imaginat acest scenariu la începutul anului. Speram să-mi folosesc des cardul Mastercard Gold pentru accesul la salonul de business din Aeroportul Otopeni. Acesta este motivul pentru care l-am făcut. Asta era pe vremea când zburam de câteva ori pe lună și s-a dovedit o investiție bună. Acum nu mai ajung la Business Lounge, dar pot să îl folosesc ca să-mi reduc cheltuielile pentru sănătate. Pentru asta am nevoie de aplicația SanoPass.

Ce primești dacă te înscrii cu cardul Mastercard în aplicație?

Indiferent de tipul de card pe care îl deții: Standard, Gold, Platinum, World sau World Elite, primești 15% discount la serviciile din rețeaua SanoPass, sub formă de cashback. Adică primești 15 procente înapoi după ce ai folosit acest serviciu. În plus, ai consiliere medicală telefonică nelimitată. De acest beneficiu se bucură primii 5000 de posesori de card Standard care se înrolează în aplicație.

Dacă deții Mastercard Gold, ai acces gratuit la două consultații și investigații la medicină generală și internă, un set de analize de laborator de maximum 300 lei și un serviciu de stomatologice. Iar dacă ești posesor de Mastercard Platinum, World sau World Elite primești, în plus, un serviciu gratuit de stomatologie. Găsești toate informațiile, pe larg, pe sanopass.ro/mastercard.

Ce este SanoPass?

Este o platformă care digitalizează, conectează și personalizează serviciile de prevenție medicală și sănătate în România. SanoPass reunește peste 850 de clinici și mai mult de 10.000 de medici la nivel național. În plus, poți să și plătești consultația direct din aplicație, sigur și rapid. SanoPass poate fi descărcat din AppStore și Google Play, iar plata pentru servicii este integrata în aplicație și se face simplu, rapid și sigur, cu cardul înrolat. În plus, ai toate programările și vizitele la medic, în dosarul tău medical din aplicație.

Care este diferența între un card Mastercard Standard și unul Gold sau Platinum?

Cardul Mastercard Gold și Mastercard Platinum fac parte din categoria de carduri premium, alături de Mastercard World și Mastercard World Elite. Posesorii de carduri premium se bucură de toate avantajele, ofertele și experiențele de neprețuit disponibile prin programul Mastercard Premium & Business. Aici se înscriu și beneficiile în rețeaua SanoPass. 

Cum poți trece de la un card Standard la unul Premium? Criteriile sunt diferite, de la o bancă la alta, așa că cel mai bine este să suni la banca ta și să afli toate detaliile.  Serviciile SanoPass pot fi accesate și de către companiile care dețin carduri Mastercard pentru angajați și doresc să le asigure acestora abonamente personalizate, cu discount de 50%.  

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.