Ce credem noi despre Samsung Galaxy Fold

După două zile în care am butonat și întors pe toată părțile și probabil am închis și deschis de 1000 de ori acest Samsung Galaxy Fold, acestea sunt opiniile noastre despre el. Ale noaste, ale echipei Cavaleria.ro.

Puteam să vorbesc singur ore întregi despre el, însă, am realizat că este un telefon atât de nou și de diferit încât aveam nevoie și de alte impresii. Fiecare vede într-un mod puțin diferit acest dispozitiv, fiecare dintre noi are o altă utilizare în minte. Pe Marian de exemplu îl încăntă partea de productivitate, pe Daniel zona de YouTube și de cum să văd clipurile pe el. Laurențiu și-ar dori să poată folosi pentru selfie, cea mai bună cameră de pe acest telefon, iar Răzvan este puțin deranjat, și pe bună dreptate, de lipsa simetriei în design.

Codrin este puțin masochist, și îi place să se joace pe ecranul mic în loc să folosească suprafața cea mai mare a display-ului, iar eu sunt super încântat de cum se vede Instagram și Facebook pe ecranul imens.

Fiecare dintre noi l-ar folosi diferit, de aceea am făcut acest clip împreună. Sper să vă placă, și dacă vă place mai repetăm experimentul.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.