Câți cititori are www.buhnici.ro?


Pentru pasionații de cifre și cei care au întrebat, blogul adună lunar peste 50.000 de cititori unici și peste 100.000 de vizualizări.
Canalul de YouTube, revitalizat de teste în ultimele luni, a depășit primele 500.000 de vizualizări.
Dacă citești acum, ești cel mai probabil bărbat cu vârsta între 18-45 de ani.
Sursa principală de trafic este căutarea pe Google, dar proporții importante vin din Facebook sau intrări directe.

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

 1. Draga George , citesc acum , citesc articolele tale imediat ce sunt notificata pe mail ( daca sunt la calculator ) , am 54 ani , nu cred in clasificarile pe categorii de varsta, ele nu sunt relevante , de foarte multe ori .
  Mie mi se pare ca esti un om normal , deschis , destept , ca ai ceva bun de comunicat si „te citesc ” . Ca mine mai sunt si altii dar nu prea vin cu comentarii .Succes in continuare !

 2. George, retine recomandarea lui Zoso ; oricum, cifrele prezentate sunt bune ;)
  Oricum, stai bine si ti-ai facut o „clientela” printre care ma numar si eu, inca de la lansare.
  Spor, inspiratie si, ponturi bune, in continuare ;)

 3. @zoso – am înțeles mesajul. For the record, 33.400 absolute unique visitors. Însă, sincer, pun preț mic pe cantitatea traficului. Mi-e și teamă de un public mai mare pentru că deja abia fac față cu răspunsurile pentru fiecare. Blogul acesta e un vampir. Cel mai mult mă bucur că am civilizat comunitatea în timp și nu mai avem hateri ori scandal.

 4. Intr-o sala de club bun, pe fetele si in inimile celor care trec pragul, nu se vede si nu se simte varsta. Marea ta realizare este ca ai reusit sa faci curatenie. Nu esti omul care sa cedezi. Succes mai departe. Faci o treaba buna, lucru rar in ziua de azi. Eu iti multumesc pentru ca scrii in limbajul meu si imi face mare placere sa te urmaresc. Toate cele bune. Sfatul cu Accord-ul a fost ok.

 5. Am trimis eu un email in legatura cu un potential job. Acesta a fost foarte serios, dar omul (George Buhnici) mi-a raspuns la fel de serios, desi nu ma asteptam. Jobul nu este pentru mine, deci n-am motive sa-l laud aiurea. Totusi omul mi-a raspuns, deci a fost mai mult decat onorabil. Toate stima si respectul!

 6. Expresorul GAGGIA clasic este minunat,ma alint de 2 ani cu cafeaua minunata ,dar ar trebui s-ati procuri si o risnita de aceeasi marca si vei vedea ca vei fi mai multumit de rezultat.Am incercat mai multe soiuri de cafea din Rom.si ai dreptate ca este f.important cit de potrivit este macinata .Ai incercat STARBUCKS?Este f.buna .Sotul meu,a gasit pe internet o firma care distribuie multe soiuri de cafea care nu se gasesc in comert si vom mai incerca si alte experiente.Toata admiratia pt.profesionalismul si seriozitatea de care dai dovada.La multi ani si multe succese!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.