Cât durează upgrade-ul Google Nexus 7 de la Android 4.1 la 4.2 Jelly Bean. Merită?

Eu zic că nu. Încă. Parcă Android 4.2 se mişcă ceva mai ciudat pe tableta Asus Google Nexus 7 16gb. Black! Şi nici schimbările nu-ţi sar în ochi. Chiar trebuie să le cauţi cu „lumânărea”. Cică Jelly Bean 4.2 a fost finisat pe alocuri, dar la mine s-a blocat deja de vreo câteva ori în două ore.

 

Revin şi cu un review complet săptămână viitoare.

Mulţumim lui Marian Andrei că a avut răbdare 7 minute. Restul e extra-jokes.

 

LE: Pop-up de update la 4.2.1. Deja?!

LE:LE: M-am lămurit că nu trebuie să-l mai filmăm. Nu merită.

E genul de update ca la Adobe Flash Player. Unul pe săptămână şi inutil.

Ultimele articole

Articole recomandate

32 Comments

 1. Postarea s-a dorit mai degrabă un pamflet. Nu spune nimeni că update-ul nu este important doar că uneori ne luăm prea în serios la fiecare trecere de la x.0 la x.1, x.2 etc. Am vrut să ne descrețim frunțile și asta a ieșit. Nu uitați că nu contează cum se numește gadget-ul, important este să ne ajute, să ne distreze.

 2. Un upgrade de sistem la Android pentru a fi mai rapid ar trebui sa faci un system wipe inainte. Golite toate memoriile (sd virtual si memoria interna) si apoi facut upgrade. De obicei, trecerea de la o versiune de Android la alta implica si upgrade la aplicatii. Cu cat sunt mai putine, cu atat mai repede se va face upgrade-ul. Pentru a realiza chestia asta ar trebui un back-up total al aplicatiilor si datelor, apoi upgrade, apoi restore.

 3. Faza de la sfarsit face toti banii : „Inca un update care nu face nimic, multumim google!”
  P.S: ador review-urile facute de tine, esti genial!Toate cele bune!!

 4. Am avut probleme cu 4.2 pe Galaxy Nexus si pe Nexus 10, dar pe Nexus 7 s-a comportat foarte bine. Cum zicea si Alexandru Sendroni, depinde de ce ai pe device in momentul instalarii noului sistem de operare.

  De cand cu 4.2.1, toate sunt functionale, nicio problema cu bateria sau restart aleator. Au mai imbunatatit ei ceva la stabilitate pe langa adaugarea lunii decembrie in contacts app.

  Acum asteptam Key Lime Pie! :)

 5. cel mai prost review vazut vreodata!!!baiatule…esti amator(nu ma refer la buhnici).daca nu ai decenta de a te comporta ca un profesionist…macar spala-te pe dinti:))

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.