Cât de rapid e 5G-ul în România – Test în București & Brașov

Cât de rapid este 5G-ul în România la câteva luni după lansare? Ei bine, pentru moment am luat un telefon și un SIM de date de la Orange și am făcut propriile teste, pe stradă, și chiar și în mișcare, fără beneficiile și siguranța unui laborator. Știm cu toții că în condiții controlate rezultatele sunt întotdeauna bune, deși, chiar și pe stradă probabilitatea să mai existe mai mult de două telefoane conectate la rețea este extrem de mică. Și acele două telefoane sunt la mine în buzunar.

Așadar, ne-am urcat în mașină, și am început să rulăm speedtest-uri de la piața victoriei până la noul sediu ca să vedem cum se comportă. Ba chiar Radu a testat și la Brașov, și în funcție de harta de acoperire de pe site-uul Orange, rezultatele se confirmă.

Pentru teste am avut un Samsung Galaxy S10 5G, care are câteva diferențe importante față de S10+ LTE și chiar și un Galaxy Active 2 cu conexiune LTE.

DIFERENȚE LA FOTOGRAFIE PORTRET ÎNTRE S10+ ȘI S10 5G

A doua fotografie se pare că îl favorizează pe S10+. S10 5G, a doua fotografie, cea din dreapta pare ștearsă deși au fost făcute cu aceleași setări în același timp. Chiar și așa, fundalul este mai în ceață ca la fotografia din stânga, cea făcută cu S10+

Cam aceeași situație cu profilul lui Laurențiu, însă aici se observă și mai bine faptul că S10 5G are o cameră TOF, Time Of Flight, și reușește să diferențieze mai bine planurile și să blureze complet fundalul.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.