Cât de departe a ajuns TEHNOLOGIA? Sunt IMPRESIONAT!

Ultimii ani au fost destul de greoi pentru producătorii de telefoane. Au shimbat încă câteva generații de procesoare, au crescut bateria cu vreo 200 mAh în fiecare an, au ridicat ștacheta când vine vorba de încărcare ce-i drept, avem telefoane care se încarcă la fel de repede ca o mașină electrică, dacă luăm în calcul capacitatea bateriei desigur. În rest, arată la fel, au cam aceleași dimensiuni, cam aceeași greutate, și fac poze la fel de bine.

Unde este revoluția? Sau revelația? Ei bine, telefoanele pliabile ne exictă simțurile mai mult ca oricând. Sunt pe piață de vreo 3-4 ani, și avem doar doi sau trei producători care joacă jocul cel lung. Lansează câte un pliabil în fiecare an, pe care îl îmbunătățesc gradual la fiecare capitol. Astăzi este vremea să discutăm despre Huawei Mate XS2, al cincile telefon pliabil al producătorului, și cel mai bun de până acum.

Atenție, aceste nu este un smartphone pe care ”trebuie să îl ai” ci unul pe care ”ți-l dorești”. E gadget-ul cu care vrei să te recompensezi la final de trimestru profitabil, și cu care eventual să te lauzi prietenilor. Și vei avea și cu ce să o faci. Huawei Mate XS2, promite cea mai mică greutate din segmentul său, cea mai subțire ramă, cel mai bun display, și cea mai practică experiență. Da, nu are Google Play, dar chiar ai nevoie?

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.