Cât de bun este Telefonul Gratis? – TCL PLEX + GIVEAWAY

V-am ”răsfățat” doar cu telefoane de top spunea cineva în comentarii. Are dreptate, trebuie să mai testăm și telefoane accesibile, sau chiar gratis la abonament. Acesta este TCL PLEX, un telefon pe care îl primești gratis alături de un televizor chiar, dacă îți faci abonament pentru fibră și televiziune de la Orange. Dar despre asta vorbim mai târziu, și despre Giveaway. :D

TCL este o companie, Chineză desigur, care are drepturile de folosință ale brandurilor Alcatel, Blackberry și chiar Palm. De sub tutela acestora a ieșit acest telefon care la liber costă doar 2000 de lei și la prima vedere este bine echilibrat. Să le luăm pe rând.

În primul rând este un Dual-SIM cu 128 GB memorie dar și cu un slot pentru un card microSD dacă ai nevoie de mai mult. Renunți însă la al doilea SIM.

Ecranul are 6.54 inci și este un display IPS de generație nouă. Da, se vede că este un IPS dar are culori bune și un contrast decent pentru lumina zilei. Rezoluția este FullHD+, și este suficientă pentru diagonala lui. Nu vrei mai mult pentru că îți dorești mai multă baterie. Procesorul este un Snapdragon 675, undeva la nivel mediu, cu puțin peste 200.000 de puncte în AnTuTu. Nu e pentru jocuri dar vor merge pe el.

Softul este curat, un Android 9 cu mici modificări de interfață și cu câteva aplicații generice instalate pe el. Nimic special dar ”rulează fin”. Cu cei 6 GB RAM nu e de mirare că poate deschide aplicațiile rapid și nu le pune la somn imediat ce ai terminat cu ele.

Bateria este de 3820 mAh, o valoare decentă pentru un ecran atât de mare. Combinat cu procesorul menționat mai sus, va trece liniștit de o zi de utilizare dacă nu îl folosești foarte intens. Cheia este luminozitatea ecranului, cu cât o scazi mai mult cu atât economisești mai multă energie.

Acum, despre promoție. Dacă îți faci un abonament Orange Love, de 8 sau de 10 euro, primești acest telefon gratis, împreună cu un TV de 81 cm, FullHD, tot de la brandul TCL. Am mai văzut telefoane gratis, dar doar dacă iei televizorul în calcul la 8 euro pe lună, deja ai abonament la internet prin fibră și televiziune, gratis pe 1.5 ani. Telefonul chiar vine gratis, gratis.

În plus, am două telefoane și pentru voi. Unul pleacă la giveaway pentru membrii de pe YouTube, al doilea pe Instagram la mine. Caută-mă așadar pe instagram cu @gbuhnici și comentează la postarea cu Giveaway.

PS: Am făcut un test complex de fotografie cu acest telefon, iar galeria foto completă este mai jos. Nici una din fotografii nu a fost editată.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.