Căști wireless ieftine – Merită sau e țeapă?

Nu știu. Chiar nu știu, poate decideți voi după ce vă uitați la acest clip. După ceva documentare am realizat că este un proiect de Kickstarter, adică încă nu sunt disponibile decât la precomandă și promit un sunet puternic și chiar și atenuare activă de zgomot. Adică noise cancelling. Eu nu am sesizat nici una din aceste funcții. O să ziceți că îmbătrânesc eu și nu mai aud bine însă nu e cazul. E diferență de la cer la pământ între aceste căști și cele de la Blitzwolf de 20 de dolari, cel puțin pe partea de sunet.

Noise cancelling-ul este din păcate un fel de glumă. Cred că se aud ca un aparat auditiv de proastă calitate.

Apreciez însă faptul că se conectează rapid între ele și ai un singur dispozitiv de legat la telefonul mobil prin Bluetooth. Și poate faptul că sunt transparente și promit rezistență la apă. La transpirație mai degrabă pentru momentele când vrei să ieși la alergat. Nu le pot recomanda însă decât dacă nu am reușit să te conving și pe tine că poate ar fi cazul să mai pui niște bănuți deoparte dacă vrei cu adevărat o pereche de căști wireless bune. Nu atât de ieftine însă mult mai bune.

Apropo, acestea sunt 79 de dolari la precomandă și probabil îți vor ajunge acasă în câteva luni. Atunci când se termină proiectul pe Kickstarter.

Al doilea produs m-a entuziasmat mai mult. Este vorba despre telecomanda cu 12 laturi de la Nanoleaf. Cea cu care pot controla mai simplu panourile luminoase din spatele meu. Merită? Da. Doar că mai e puțin de lucru la software. Ideea însă este una extrem de bună și îmi imaginez deja cum aș putea să o adaptez pentru #casabuhnici.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.