Case gratis pentru „galbeni” la calificare

O ştire bombă mi-a ajuns pe la ureche în urmă cu vreo câteva minute. Ionuţ Negoiţă (jumătate din fraţii Negoiţă din TOP 300) îmi transmite că va da apartamente gratis în Confort City (cel mai recent proiect imobiliar al Domus Stil, una dintre companiile fraţilor Robert şi Ionuţ Negoiţă) tuturor jucătorilor echipei naţionale de fotbal a României în cazul unei calificări în sferturile campionatului european de fotbal EURO2008. Marketing de ocazie sau spirit de microbist multi-milionar?

Ultimele articole

Articole recomandate

12 Comments

  1. marketing. dar … la calificarea in sferturi sau pentru castigarea cupei? pentra ca deja avem sanse mari de sferturi. si la toti jucatorii? toti 22 din lot?
    pai este super miscarea. nu doar imaginea o sa fie buna dar gandul ca esti vecin cu mutu, chivu and co. da bine bine de tot. chiar daca ei nu vor sta acolo decat 3 zile pe an.

  2. marketing clar… sigur stau tricolorii nostri in apa si ii motiveaza bre’ nea’ acesta cu apartamentul lui.. tamas i-a luat lu’ taica-su apartament in belle vue residenz in poiana si lui si-a luat un r8… nici cu coada ochiului nu se uita la apartamentul lu’ nenea negoita.. n-ar vrea in conditiile astea sa mi-l dea mie?

  3. Ce ar fi de comentat la stirea asta: banul tot la ban trage. Sincer, daca eram platit cu cat sunt platiti fotbalistii nostrii, muream pe teren si nu pierdeam meciuri ca idiotii. Apartamente le trebuiau alora. Mai lipseste un anunt de la Porsche, ca le da si cate un Cayenne gratis…

  4. Ia dati voi un search pt confort park si city si veti gasi niste forumuri unde se cam scrie ce apartamente fac astia (de catre noi proprietarii, so „inside”), ce era pe hartie si ce e „live”… Iar pt fotbalisti e echivalentul de a avea Porsche si Ferrari noi-noute si cineva iti ofera gratis o dacie tocmai salvata de la programul „rabla”!!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.