Categorie: #casabuhnici

#casabuhnici – Unboxing de prize și întrerupătoare inteligente

Știu, e un titlu la care nu te-ai aștepta, însă după ce vezi clipul de mai jos te vei convinge că nu glumesc cu tehnlogoia din #casabuhnici. Toate întrerupătoarele sunt inteligente, programabile și cu touch.

Și le-am ales împreună cu cei de la GEWISS pentru că la ei am găsit tot ce trebuie, inclusiv un sistem KNX. Despre el vorbim mai târziu, el este creierul operațiunii și el controlează toate întrerupătoarele din casă. Care apropo, pot face aproape orice le programezi tu să facă. Fiecare întrerupător are șase butoane cu touch ce pot lua orice funcție vrei, sau chiar un cumul de funcții. Pe un singur buton poți seta modul film și îți va opri automat luminile din casă, va porni termostatul pe o temperatură mai comodă, va trage jaluzelele și va porni chiar televizorul și lămpile Hue pe care le-am instalat.

Scenarii sunt nenumărate și cu siguranță vor fi momente când mă va căuta Lorena prin casă iar eu voi fi prins programând din nou întrerupătoarele. Cine știe, îmi vin multe idei în ultima perioadă. Îți explic mai jos împreună cu Adrian de la GEWISS ce fac aceste întrerupătoare și ce înseamnă un sistem KNX despre care vom avea în curând un clip mai detaliat.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.