Categorie: #casabuhnici

#casabuhnici – ”Tâmplăria cu geam termopan”

Așa spune Adriana că se numesc și eu am încredere în ea. Doar sticla este de tip termopan. Așadar, nu termopane ci tâmplărie cu geam termopan. Eventual tâmplărie PVC cu geam termopan.

Astăzi vorbim așadar despre lucruri care par mici în desen și generoase în relitate, despre ferestre, cu arhitecta Adriana Caraza care împreună cu colegii ei au gândit întreaga casă. Ea a spus cât de mari vor fi, ce formă vor avea și ce tipuri de ferestre trebuie să alegem ca să nu pierdem căldură pe timp de iarnă și să răcoare pe timp de vară. A, și să avem cât mai multă lumină naturală în casă. Pe timpul zilei de exemplu, în timpul șantierului, nu am avut nevoie de nici o altă sursă de lumină ca să putem lucra liniștiți. Acesta este meritul ei.

Interviul este lung, însă merită, așa vei afla și cum se izolează corect ferestrele cu geam termopan. Și nu, nu cu spumă. În nici un caz.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? De ce?buhnici.ro/giveaway

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.