#casabuhnici – Începem amenajarea la interior

Dacă sunt fericită și mândră? Da. Sunt. Dar și oboseala este pe măsură. De patru luni de zile visez șantier, termene limită, mobilă și grădină. Și muuulte mailuri cu partenerii și echipa de design interior. Tot ce știu este că această casă trebuie să fie gata într-un termen rezonabil, pentru că asta am promis că vom face.

Ne dorim ca la 1 decembrie să dăm petrecere de final de proiect. Ok, cu mici lucruri poate nu așezate chiar la locul lor, dar cât de cât aduse în faza de final. Visul meu cel mai mare este ca aceste sărbători de iarnă să le petrec departe de oraș, alături de cei #2buhnici ai mei într-o casă în care să îmi cânte tare și frumos în boxe cel mai recent album Alicia Keys – HERE.

În acest moment casa la exterior este aproape gata și am trecut cu brio testele de presiune. La interior aproape am terminat cu tubulatura de ventilație, panourile de răcire și gips-cartonul. De curând am finalizat și încălzirea în pardoseală, am turnat șapa și comandat în sfârșit ușile de interior, unde ne-am împotmolit puțin.

Continuare pe lorena.buhnici.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

 1. Buna ziua,
  Ma bucur pentru realizarea dumneavoastra si va felicit pentru tenacitatea cu care treceti peste toate obstacolele.
  Casa poate fi vizitata si daca raspunsul este afirmativ, unde anume.
  Doresc sa construiesc anexe locuibile la o casa, folosind tehnologii si materiale mai noi, inspirandu-ma si de la casa dumneavoastra.
  Cu urari de succese noi in activitatea de constructii,
  Nicolaie Vaduva 0746133834

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.