#casabuhnici – I-am pus pe foc iPhone-ul

Bine, pe lângă iPhone-ul lui Emilian am pus la bătaie și boxa mea pe Bluetooth de la Logitech, Scopul a fost unul foarte clar, am vrut să vedem dacă arde izolația din vată bazaltică de pe #casabuhnici. Emilian s-a ocupat de ”cutia” din vată bazaltică și prima dată am făcut testul de sunet. Pam-pam!

Odată ce am pus capacul care este destul de etanș, vocea lui Macanache aproape că nici nu se mai auzea. Parcă asculta cineva la căști lângă noi. Și asta doar la un strat de zece centimetri de vată. Imaginează-ți cum este la 30 de centimetri pe toată suprafața casei.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

14 Comments

 1. George, flacara nu era neaparat prea mare pentru o bila, modul de folosire nu a fost conform cu modalitatea de stingere. Era in aer liber si sa dus praful de pe flacara in secunda doi, astfel oxigenul a revenit imediat si alimentat flacara. Atunci cand sistemul e folosit intr-un mediu inchis, praful ramane in zona flacarii si poate avea un procent de reusita mai ridicat.
  Acum fiecare material arde diferit, rezultate diferite.

 2. Salut !
  Imi poti recomana de rog niste casti pentru telefon cu adevarat bune, cu care chiar pot purta o conversatie telefonica intr-un loc cu mult zgomot ?

 3. teste facute in zadar. nu focul este dusmanul omului, ci mucegaiul.
  nu cu focul au probleme oamenii in locuinte peste zeci de ani, ci cu mucegaiul.
  in concluzie, testele tale pirotehnice sunt de prisos, nu vei avea probleme niciodata cu focul.

 4. Salut .super proiect !felicitari echipelor !Eu am casa din caramida cu goluri si izolata cu polistiren si sunt nemultumita de fonoizolatie . Mă cam bate gândul sa aplic peste polistirenul destul de solid aplicat un strat de vata bazaltica de contact . ce parere ar avea inginerii tai? Ar fi eficienta? Multumesc .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.