Categorie: #casabuhnici

#casabuhnici – Cum am trecut peste iarnă

 


Mulți dintre voi m-ați întrebat cum este #casabuhnici acum ce am reușit să ne mutăm cu totul în ea. Chiar înainte de Crăciun am reușit performanța, deși încă mai avem lucrușoare cărora nu le-am găsit încă locul în casă.

Peripeții majore nu am avut până acum, înafară de sistemul de apă care se oprește când vrea el și trebuie repornit din aplicație, nu a fost mare deranj. Deși presimt că va trebui să schimb acel sistem de protecție că parcă dă cam multe erori.

Căldură a fost din belșug, așa a fost proiectată și construită. Ba chiar dacă era soare afară opream încălzirea complet. Ferestrele sunt mari și orientate să prindă cât mai mult soare. Ba chiar de Crăciun, cu toată familia a trebuit să ies afară să curățăm aleea pentru că ne-am încălzit prea tare. A fost un exercițiu fizic pe care l-am făcut cu drag, împreună cu tata.

Primăvara ne-a luat puțin prin surprindere, mai ales din punct de vedere căldură. Am ajuns să deschidem chiar și geamurile pentru a reuși să scădem temperatura menținută în casă de pe timpul iernii. Da, așa de complicat este cu o casă pasivă. Vă explic mai pe larg în clipul de mai jos, vizionare plăcută.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.