#casabuhnici – Cum alegi cel mai bun pat pentru dormitor?

Alegerea patului în dormitor pentru un somn liniștit și odihnitor este și va fi întotdeauna o decizie foarte importantă. Și spun asta pentru că patul nu are doar rol decorativ în dormitor ci este acel mobilier care îți îmbunătățește semnificativ calitatea vieții. 

Patul, indiferent de formă, este piesa de mobilier pe care îți petreci o mare parte din timp, atunci când dormi. Așadar, acesta nu trebuie să fie un pat prost calitativ, deformat și mai ales însoțit de o saltea și aceea nepotrivită. Toate acestea duc, în timp, la o degradare a stării de sănătate a corpului, cum ar fi: dureri de spate și organism obosit.

Am avut o perioadă în care am dormit pe acele paturi joase, cam prea joase. Nu mi-a fost foarte comod în perioada aceea pentru că eram însărcinată și astfel îmi era foarte greu când mă ridicam și așezam pe pat. Nici acum nu aș mai alege varianta asta pentru că mi se pare că dorm prea aproape de podea. Nu mai zic de dormitul pe saltea extensibilă. Am practicat și sportul ăsta vreo patru ani și este total nesănătos. Doar dacă de urgență este necesar și asta numai peste un toper.

Continuare pe lorena.buhnici.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.