Categorie: #casabuhnici

#casabuhnici – Acesta este dușul meu inteligent – Unboxing cu Ovidiu

Îi se mai spune și cascada buhnici. Bine, vor fi două cascade, un fel de ploaie de vară îmi va învigora diminețile și serile când ajung acasă. Pe scurt, aceasta este o instalație de tip rain-shower, un duș sub formă de ploaie cu câteva zeci de duze.

Astăzi ne ocupăm de unboxing-ul instalațiilor sanitare de la Grohe cu Ovidiu Țifui, responsabil de instalarea lor desigur. Știu, Grohe nu sunt cele mai accesibile elemente sanitare însă există un motiv foarte simplu pentru care am ales să plătesc mai mult pentru ele.

Probabil ați auzit de expresia ”suntem prea săraci ca să ne permitem lucruri ieftine”. Totul se reduce la economie. Plătesc mai mult acum pe instalații ca să nu fac deloc mentenanță și reparații în timp. Chiar Ovidiu a spus că a văzut instalații Grohe care funcționează de mai bine de 30 de ani și nu au avut nevoie de nici un fel de revizie sau reparații. La aparatament cumpăr odată pe an un furtun de duș, odată la doi ani câte un cap de duș, și nici robineții de la baie sau bucătărie nu stau prea bine la capitolul rezistență. Știu că nu mă pricep să instalez lucruri mai complicate și de multe ori nu am timp, așa că sun și un instalator pe care îl plătesc să o facă.

Calculele mele simple îmi spun că dacă investesc mai mult în instalații acum, la construcția casei, nu mai trebuie să sun pe nimeni peste doi ani să îmi repare ceva. Și nu mai am disconfortul creat de problemele respective.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? De ce?buhnici.ro/giveaway

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.