Care este rezoluția ta pentru 2019?

Știu că primul răspuns va fi 4K, sau chiar 8K :) Nu mă supăr, și a mea este aceeași de multă vreme pe YouTube.

Serios acum, la ce te-ai gândit că trebuie să îmbunătățești în 2019? Ce îți dorești tu și nu ține decât de tine să faci în 2019? Trebuie să fie ceva ce Moș Crăciun nu îți poate aduce. Ar fi frumos să fie ceva pentru cei de lângă tine, pentru prieteni, pentru familie, pentru iubitul sau iubita ta. Pentru vecini, pentru colegi, sau pentru toată lumea!

Rezoluția mea pentru 2019 este să conving cât mai mulți oameni că merită o calitate a vieții cât mai bune. Un aer cât mai curat, o lumină cât mai bună acasă sau la birou, mașini mai eficiente și gadget-uri care să merite banii tăi și mai ales o casă cât mai economică. Automat, aceasta va fi și mai ecologică, și cu facturi cât mai mici, aproape infime, pe care să le poți plăti și atunci când ajungi la bătrânețe.

Putem realiza acest lucru, știu asta, și nu ne costă decât mai multă informare și puțin mai mult timp. Ah, îmi mai doresc ceva, să merg la snowboard. Nu am mai ajuns de multă vreme, dar fac eu cumva să îmi petrec o zi pe pârtie anul acesta :)

Poți și tu să le spui tuturor care este rezoluția pentru 2019 urcând aici https://ro.vodafoneresolutions.live/ un videoclip de 15 secunde, la fel ca mine. Bine, fie, 20 de secunde dacă ai planuri foarte mari pentru 2019. Apoi fii atent la pagina de facebook Vodafone Româniapentru că pe31 decembrie vor avea un mega LIVE cu clipurile postate de voi.

Ponturile mele sunt: respectă lungimea clipului, filmează pe orizontală și fă cumva să te vezi bine în cadru ca să ai cele mai bune șanse să te vezi pe LIVE.

Pont de la profesioniști: Scrie un text înainte, modifică-l de câte ori este nevoie și apoi filmează. Te va ajuta să respecți mai bine limita de timp și să concentrezi mai bine informația. :)

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Am un Samsung js9000 :( 8 cores poate cel mai rapid din gama lui chiar si in zilele noastre,
    dar daca derulez – inapoi – youtube 4k, blocheaza clipul si trebuie iesit din el si iar play.
    Concluzie: nu avem inca TVlizoare avem doar ecrane 4k

  2. salut a_si dori ca televiziunea din romania sa fie FHD 1080p 50 hz si nu 1080i 25hz sau 4k ca ceea de la Digitv fara a fivun canal tv ci unul test …….Esti cel mai bun ….RESPECT

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.