Categorie: GADGET

Camionul de un milion de euro! – [UNBOXING]

Serios, chiar nu glumesc. Acest camion a costat chiar peste un milion de euro pentru a fi construit și montat. Pe lângă asta, cântărește nu mai puțin de 37 de tone și este puțin chinuitor pentru șoferul acestuia să intre în oraș cu el. Ba mai mult de atât dacă este în impas și nu poate trece pe lângă o mașină parcată mai aproape de stradă va sacrifica întotdeauna camionul sau copacul de pe partea cealaltă.

Dar, de ce costă un camion un milion de euro? În cazul acesta pentru că este plin ochi de instalații de la Grohe, și pentru că a fost gândit să se deschidă ca un Transformer pentru a deveni un showroom mobil pentru toate noutățile companiei. Este o realizare la care s-a muncit mult la nivel de construcție, iar cei de la Grohe m-au lăsat să îmi fac de cap. Atât în camion cât și deasupra lui cu drona.

Recunosc că am avut acces și la cheia camionului însă nu am condus niciodată ceva atât de mare și de greu și chiar dacă nu mi-ar fi fost foarte greu am zis că mai bine las experiența aceasta pentru profesioniști.