Camionul de un milion de euro! – [UNBOXING]

Serios, chiar nu glumesc. Acest camion a costat chiar peste un milion de euro pentru a fi construit și montat. Pe lângă asta, cântărește nu mai puțin de 37 de tone și este puțin chinuitor pentru șoferul acestuia să intre în oraș cu el. Ba mai mult de atât dacă este în impas și nu poate trece pe lângă o mașină parcată mai aproape de stradă va sacrifica întotdeauna camionul sau copacul de pe partea cealaltă.

Dar, de ce costă un camion un milion de euro? În cazul acesta pentru că este plin ochi de instalații de la Grohe, și pentru că a fost gândit să se deschidă ca un Transformer pentru a deveni un showroom mobil pentru toate noutățile companiei. Este o realizare la care s-a muncit mult la nivel de construcție, iar cei de la Grohe m-au lăsat să îmi fac de cap. Atât în camion cât și deasupra lui cu drona.

Recunosc că am avut acces și la cheia camionului însă nu am condus niciodată ceva atât de mare și de greu și chiar dacă nu mi-ar fi fost foarte greu am zis că mai bine las experiența aceasta pentru profesioniști.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. Cool, ești tare boss… Faina aparatura sanitara prezentată de Ciprian, șoferul giga trackului….Mi-a plăcut f.mult, sunt produse sanitare de ultimă generație, care sigur costă,dar sunt excepționale. Felicitări George, interesant review.

 2. Salut George! Te rog sa imi spui daca stii care e diferenta dintre un s8 plus A si un s8 plus B, nu inteleg de ce au literele alea daca stii te rog spune-mi sau daca stii vreun site de pe care pot afla. Multumesc!

 3. George,
  dupa ce cumperi un s8plus trebuie sa formatezi bateria(sa ti telefonul la incarcat o zi intreaga) sau duar o incarcare completa ?
  2. Am si eu o nelamurire !
  Am cautat pe internet(pe emag) si S8 plus single sim costa 3000 de lei, iar S8 plus dual sim costa 2600 de lei . De ce este asa mare diferenta de pret si care mi-l recomanzi pentru a mai putea adauga si un card micro SD.
  Multumesc anticipat !

 4. George,
  eu sunt un copil de 15 ani care trece in clasa a 9-a cu media de la examen de 9,10 si as achizitiona un S8plus nou single sim la 3000 lei ! Mi s-ar potrivi si daca mai merita pretul asta doresc sa te intreb !
  Multumesc anticipat .

 5. Cu tot respectul George acest clip trebuia să conțină o descriere doar a remorcii și nu a camionului, Mercedes Benz, în speță Actros fiind unul dintre cele mai proaste capuri tractor de pe piața camioanelor.

 6. Salut ! Pana la acest „riviu” am avut o parere buna, dar sunt tentat sa cred ca iti dai cu parerea despre „diverse” fara sa ai habar ! Ai dat cu „bata in balta” in mai multe despre camion… Pentru „prestigiul” tau, fa-ti mai bine temele !
  Best regards !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.