Camera microscopică 60X – OPPO Find X3 Pro

Oppo Find X3 Pro este cel mai nou flaghsip lansat de producător, și pe lîngă faptul că este unul dintre cele mai puternice, mai luminoase, mai rapide la încărcare telefoane, vine cu un atu care se dovedește a fi mai util decât celelalte, cel puțin pentru distracția personală a ta sau a copiilor. Find X3 are o cameră microscop cu zoom 60X, cu care poți fotografia de la câțiva milimetri apropiere chiar și rădăcina firului de păr. Ori textura colantului de pe mașină, sau orice altă chestie ciudată care îți trece prin minte. Am folosit această cameră mai mult decât camera principală sau cea de wide, ambele cu aceeași rezoluție și specificații, foarte bine stabilizate și chiar extrem de luminoase.

Pur și simplu cei trei Megapixeli la 60X sunt o distracție mult mai mare. Cred că majoritatea pozelor din galeria de mai jos atestă acest lucru.

Find X3 nu va fi probabil unul dintre cele mai căutate telefoane și din cauza prețului. 5600 de lei nu este o sumă deloc neglijabilă, chiar dacă în mare parte este justificată, să zicem, de dotările telefonului.

GALERIE IMAGINI OPPO FIND X3 PRO – CAMERA MICROSCOP

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.