CALCULATOR TIMBRUL AUTO 2013 – ANAF

Noul calculator al taxei permite calcularea timbrului auto înainte de prezentarea la ANAF.

Ultimele articole

Articole recomandate

47 Comments

 1. Sfatuieste-l pe cel care vrea sa iti cumpere masina sa dea statul in judecata, durata totala a procesului este de maxim 6 luni, timp in care poate circula cu numerele tale fie ca vrei, fie ca nu.

  Sa vorbeasca cu un avocat bun care sa ii faca dosarul si sa il duca la tribunal, costa vreo cateva sute de lei tot, apoi poate sa inmatriculeze masina pe numele lui fara nici o prbl.

  Am patit-o si eu si am rezolvat-o fara nici o prbl, insa perioada asta lunga de judecata m-a omorat (detalii poti gasi si la comentariul meu de mai sus).

 2. salut am si eu 2 nelamuriri… cine imi poate spune cat costa timbrul de mediu pt un vw t4 cu motor de 1896 din 1992 pe motorina, euro 2
  si cat costa timbrul pt un opel vectra b din anul 2000 , cmc 1796, euro 3 pe benzina…. astept raspunsuri..

 3. am un fiat punto din 2000 cu motor de 1242cc benzina …..taxa de timbru calculata aici i-mi da in jur de 478 de euro acceptabil zic eu…..canda am fost la finante cu talonul pt a-mi calcula exact panarama aia i-mi spune 1170 euro.cam toate calculatoarele on line indica cam aceiasi suma in jur de 500 de euro..cred ca calculatoarele astea sunt facute sa nu ne sperie..

 4. buna.am un peugeot 206 din 1998 euro 2 motor 1360 si nu intaleg cum se procedeaza cu calculatoru asta?am facut trei calcule si la toate mi-a dat sumele diferite …asi dori sa stiu cat platesc taxa asta tampita.
  ….si inca ceva ce este NAN taxa asta ?
  mai am un Seat ibiza din 2008 motor 1,2 euro 4 si asi vrea sa stiu la care din ele este mai iefitina taxa.

 5. Buna seara! Am si eu o nelămurire. Am cumparat o masina de curand si nu stiu daca are taxe plagiat. Ultima transcriere de proprietar a fost in august 2012. Stie cineva daca in acel moment se plateasca
  platea taxa? Astept un raspuns cat mai rapid.multumesc!

 6. Am inmatriculat o masina de 1896 cm 3 , am platit taxe vamale in valoare de vreo 65 milioane lei vechi . As vrea sa stiu daca pentru aceasta masina mai trebuie sa platesc timbru de mediu . Masina este din 2004 , euro 3 si am platit vama la ea in martie 2006 ! Multumesc mult !

 7. Oricum aceasta taxa pentru unele persoane cum ar fii cele cu hadicap de epilepsie grav s-au accentuat comform legii 448 pe 2007 este ilegala comform Art.26 aliniat.C aceasta incalca atit legea aflata in vigoare cit si CONSTITUTIA ROMINIEI actuala deoare ce aceasta lege chiar ia e ilegala mai grav deorece persoanele cu epilepsie atit timp cit nau dreptul la permis de conducere nu sint scutite de ROVINIETA,TAXA DE POLUARE,etc,si plata accestora si alte taxe auto.
  Grav este ca CONSTITUTIA ROMANIEI aflata in vigoare si acordurile bilaterale si multilaterale semnate de Statul Roman la care e parte comfor DREPTURILOR OMULI ONU si UE la cre romania e parte legea se dovedeste discriminatorie deoarece atit timp cit nu poti sau nai dreptul sa ei permis de conducere nu ai dreptul la acceste benefici ce incala DREPTURILE OMULUI privind EGALITATEA IN SANSE SI DREPTURI,la care e INTERZISA DISCRIMINAREA PERSOANELOR INDIFERET,DE,RASA,SEX,RELIGIE,POZITIE SOCIALA,etc deorece privin Pozitia Sociala a accestor persoane cu Dezabilitati Statul Roman prin institutile sale si impreuna cu Guvernul ROMANIEI isi iau raspunderea ca fac orice pentru a le acorda drepturile ne discriminatorii prin acordurile la care Romania e parte.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.