Bucureștiul arată bine… de pe Vespa

Ultimele articole

Articole recomandate

21 Comments

 1. ai mers pe contrasens ca un ****. si mai spuneti ca numai soferii sunt de vina pt accidente.
  George Buhnici – data viitoare când mai foloseşti cuvinte interzise şterg mesajul cu totul. Primul şi ultimul avertisment.

 2. Cred ca este super senzatia cand mergi pe contrasens!nu-i asa?! Te simti foarte liber, ca atunci cand stai gol in casa fara jaluzelele inchise.

  • @George – Poliţiştii nu m-au şicanat niciodată de când sunt pe scuter. Ei ştiu deja că un scuter sau o motocicletă înseamnă o maşină mai puţin în trafic. Apropo, aţi observat că 80% din maşini au la bord o singură persoană?

 3. ca sofer si scuterist sfatul meu e sa o lasi mai moale
  sa nu te bagi intre masini in timp ce merg, eu unu ma infiltrez intre benzi doar cand masinile stau pe loc la semafor de exemplu
  iar treaba cu contrasensu …
  oricum bravo , ai ceva timp de cand mergi cu scuteru si nu ai patit nimic grav , felicitari

  • @x – Puţin peste un an şi doar 2.000 km prin Bucureşti. Conduc proactiv – cu ochii la toate maşinile şi nu îmi asum riscuri inutile, deşi aşa pare din filmuleţe. În realitate, spaţiile sunt mai largi, că altfel nu ar încăpea oglinzile foarte largi ale Vespei.

  • Vă mulţumesc tuturor pentru critică. Soluţia cu mersul pe contrasens nu îmi place, dar şoferii din Bucureşti nu lasă culoare pentru cei pe două roţi. Iar în coloane de genul acesta nu se stă nicăieri în lume dacă eşti pe scuter.

 4. George, poate ca se merge mai ok pe un scuter, castigi si ceva timp si bani….nimic de comentat. Totusi, e cu dus si-ntors povestea asta. De ce? Pai foarte simplu……ok, esti superatent, iti faci treaba, darrrr, e suficient odata sa dea un prost peste tine, din neatentie, si pe bune ca nu-ti va mai trebui niciodata scuter pentru circulat prin Bucuresti. Orasul este este infernal, si imposibil sa nu o pateasca cineva macar odata, la cati dobitoci sunt la volan.
  Eu sunt adeptul altui principiu. E mai ok o masina de clasa mini (nu te ninge, nu te ploua, nu te bate vantul) si cu care sa se circule intr-un oras mare doar in sistem „punt ochit- punct lovit”. Am un coleg la Porsche Bucuresti, si el imi spunea ca trebuie sa stii orasul ca pe propriile buzunare, sa folosesti stradute sau variante alternative, ocolitoare. Am mers odata cu un taxiu din Baneasa pana in Berceni, la ore de varf, siii…….am ramas ca prost si am avut toata stima si respectul pt el. A facut foarte putin pana in sudul Bucurestiului, dar era tatic de tatic la volan si cunoastea strazi secundare, aproape neumblate. Cunostea bine orasul, eventuale ambuteiaje, semafoare sincronizate, bla bla bla.
  Deci, din experienta am vazut ca se poate merge foarte ok si cu o masina mica si usoara, intr-un oras mare. Tot secretul e sa stii si sa vrei.

  Toate bune!

 5. @Vă mulţumesc tuturor pentru critică. Soluţia cu mersul pe contrasens nu îmi place, dar şoferii din Bucureşti nu lasă culoare pentru cei pe două roţi. Iar în coloane de genul acesta nu se stă nicăieri în lume dacă eşti pe scuter.@

  supeeer…ce scuza de doi lei.dar daca tu cu scuteru mergeai pe sensul tau si venea unu cu 4 roti pe contrasens si te facea pilaf ce mai spuneai atunci?
  te plangi de trafic?respecta legea si bunul simt in primul rand.mai esti si persoana publica.
  citeste un maimutoi de 16 ani cu scuter ce scrii tu aici si o ia si el pe contrasens si…moare!ce faci,te duci la maica-sa sa-i faci altul?

 6. Am o singura intrebare …. Are you suicidal ? E de ajuns O singura data sa ti se intample vreo tarasenie si devii un banal numar intr-o statistica…. BE VERY CAREFUL !!!

 7. Ce înseamnă „nu lasă culoare pentru cei pe două roţi”? Motivaţia asta mi se pare puerilă. La noi pietonii trec pe roşu în baza faptului că „tot nu trece nici o maşină”. Pînă trece!

  Noi românii mereu găsim motive să ne scuzăm acţiunile. Şi uite aşa, cu fiecare individ care îşi găseşte scuze pentru mersul pe contrasens, pentru şicanat în trafic, pentru parcat în mijlocul drumului etc., se creează şi se întreţine haosul din trafic.

  Dacă eu dau peste tine fiindcă ai mers pe contrasens, tu te nenoroceşti sau mori iar eu ajung la puşcărie. De ce? Pentru că „n-ai avut culoar” şi ai găsit în asta un motiv suficient de întemeiat să îmi ieşi mie în faţă.

  Fiecare îşi spune că regulile sunt făcute pentru ceilalţi nu şi pentru el.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.