BOXE DE LUX!

Nu glumesc, și nu am rotunjit decât în minus cu vreo 1300 de euro. Acestea sunt unele dintre cele mai scumpe boxe la care poți visa, iar dacă ți le permiți, ca să te lauzi prietenilor tăi cu ele. Nu glumesc, știm cu toții că orice ”jucărie pentru oameni mari” care deja trece de o anumită valoare, are și o componentă importantă de etalare. Să nu crezi însă că nu s-a muncit extrem de mult la aceste boxe și că nu conțin cele mai noi tehnologii. În acest material vă voi prezenta nu unul, ci trei modele diferite de boxe, pentru bugetul fiecărui audiofil pasionat, mai exact BeoLab 50, BeoLab 18 și BeoPlay A9.

Primele și cele mai ”grele” la propriu și la figurat, sunt BeoLab 50 și reprezintă vârful tehnologiei cu o putere de 2100W. Pentru fiecare boxă. Și sunt două. Fiecare are câte șapte amplificatoare de 300W ce ”propulsează” cele șapte difuzoare. Unul de înalte, tweeter-ul, ce iese din boxă în partea superioară și este direcțional din telecomandă, trei difuzoare de medii și trei difuzoare de 10 inci în diagonală, pentru bass, câte unul pe fiecare latură a boxelor. 2100+2100 = 4200W putere totală. Acestea au un preț net de 125.590 lei pentru o pereche.

Al doilea set este pentru cei care nu au o sufragerie în care poți juca fotbal, și aume BeoLab 18. Mai subțiri, mai elegante zic eu, și cu o putere de doar 320 W pentru fiecare boxă, și acestea sunt reglate pentru a oferi cel mai bun sunet din clasa sa, cum spuneam, pentru sufragerii mai puțin generoase. Prețul acestora este de 22.299 lei pentru o pereche.

A treia, cea mai interesantă din punct de vedere design, poartă numele de BeoPlay A9. Aici avem doar 1500W într-o boxă ce nu seamănă cu nimic altceva din ce ai mai văzut până acum. Apropo, poate fi montată și pe perete și permite să îi schimbi și masca frontală cu mai multe culori și elemente de design. Este așadar și aceasta, un statement la 11.750 de lei.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Salut George. Huawei P Smart 2018 FIG-LX1 l-am cumpărat de un an și vreau să știu dacă mai tine cel puțin 1 an. O zi frumoasa. Succes în tot ceea ce faceți

  2. Salut George. Stiu ca nu e un articol in care se vorbeste despre telefoane dar nu am comentat altui articol pentru ca m-am gandit ca nu te uiti la cele vechii. Am un iphone 6s plus de un an si jumatate. ma inteleg super bine cu el dar deja nu imi mai ajung 16 gb memorie si ma dispera. bateria si ea a ajuns la 70% sanatate. am gasit sa fac un targ cu un note 8. problema lui este ca e crapat in 3 colturi. il vreau deoarece e puternic, am memorie si pentru camere. intrebarea mea este: sa fac targul? intentionez sa il repar dar imi e frica sa nu patesc ca altii sa imi apara dungi sau mai stiu eu ce pixeli morti. ce crezi? ar aparea? se merita?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.