Bose Soundtouch 300 – Cel mai bun soundbar? [REVIEW]

Bose Soundtouch 300, probabil cel mai bun soundbar din câte am auzit până acum. Din câte am ascultat. Chiar nu pot să îți recomand altceva în primul rând pentru că orice soundbar ți-ai cumpăra va avea nevoie de un subwoofer. Știu, Soundtouch 300 nu este ieftin, vreo 600-700 de euro, dar și voi l-ați cerut la review pe cât de mult voiam și eu să pun urechea lângă el.

Legat de subwoofer, probabil deja ți-ai dat seama că am mers tot pe Bose, adică Acoustimass 300. Cam singurul de la ei care este compatibil atât cu soundbar-ul cât și cu sistemele 4.1 sau 5.1 de la ei. Pentru o experiență completă e nevoie de bass, acolo aproape de canapea. Nici măcar nu trebuie să fie la volum maxim, ci pur și simplu să existe. Nici un soundbar, oricât de mult s-ar lăuda el, nu poate reda frecvențele joase. Pentru asta ai nevoie de un difuzor cu un diametru considerabil mai mare decât ce se poate integra lângă televizor.

Lucrul care îmi place cel mai mult la pachetul Soundtouch 300 și Acoustimass 300 este conectica și compatibilitatea foarte bună cu sistemele similare. Pur și simplu faptul că funcționează corect de fiecare dată mă încântă cel mai mult.

Ultimele articole

Articole recomandate

23 Comments

  1. Salut, se poate conecta doar subwofer-ul la alt sistem? Am conectat la televizor un streamer si statie Atoll si boxe Quad electrostatice. Se aude f bine sistemul dar nu am bass si ma gandeam ca as putea adauga doar boxa de bass de la Bose (Acoustimass 300)
    Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.