BOSE 700 HEADPHONES – UNBOXING ȘI REVIEW

Bose 700 Headphones. Așa se cheamă și pot fin confundate ușor cu soundbar-ul de la Bose dacă nu pui în căutare și cuvântul Headphones. Acestea sunt cele mai noi căști cu atenuare activă de zgomot, over-ear, de la producătorul cunoscut pentru această tehnologie. Sunt diferite de tot ce ai văzut până acum de la ei, în mod special seria QC25 și QC35 pentru că, așa cum spune și Bose, nu sunt o versiune nouă ce le va înlocui pe aceste, gi o generație nouă de căști.

Sunt gândite pentru audiție mai ales în zone cu zgomot ridicat și constant, deși în ultima vreme mai toți producătorii promovează și cele mai mari căști ca fiind perfect pentru oriunde în afara biroului. Nu le-aș recomanda pentru mersul pe stradă, dacă nu vrei să te lovească o mașină pe trecerea de pietoni. Sunt mai degrabă pentru zboruri cu avionul unde izolează aproape complet zgomotul motoarelor, în birouri aglomerate și deschise dacă vrei să mai faci și treabă sau chiar în mijloacele de transport în comun. Am văzut foarte multă lume în metropole precum Londra, Paris și chiar în București cu căști similare în metrou. Te ajută să ajungi mai relaxat la birou sau acasă după o zi lungă.

Diferențele între QC35 și Bose 700 sunt majore. Cu totul alt design, altă formă, alte materiale și chiar și alt preț. Bose 700 Headphones sunt aproximativ 400 de euro, mai scumpe decât Sony WH1000-XM3, cele mai bune până acum la acest capitol. Reușesc oare să se ridice la înălțimea așteptărilor? Vedem asta în review-ul de mai jos, care are rol și de prim contact. Am avut aproape toate seriile de căști de la Bose, și chiar și pe cele de la Sony cărora le-am făcut un review aici.

Voi fi foarte obiectiv, deși știu cât de greu este să compari o pereche de căști care se așează aproape perfect pe cap, de prima dată când le-ai ascultat și care te-au impresionat atât prin confort cât și calitate audio dar și funcții extra.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.