Black Friday va fi la eMAG pe 18 noiembrie. Get ready!

emag-black-friday_big

Adică vineri. Săptămâna aceasta. Dacă îmi aduc aminte bine, eMAG a fost printre primii, dacă nu chiar primul magazin mare care a adoptat conceptul de Black Friday prin 2011. De atunci, milioane de români iau parte la acest eveniment. Unii cu portofelul, alții cu privirea :) Anul acesta eMAG spune că va avea la ofertă un milion de produse. Sigur, aici luăm în calcul nu doar reducerile spectaculoase ci și pe cele mici.

Diferența între reducerile care fac cap de afiș și celelalte este o luptă pe viață și pe moarte. Probabil mouse-ul tău va fi prima victimă, și își va da ultima suflare pe butonul de refresh al unui magazin online. Ca să nu se întâmple asta, ți-am făcut o listă de ”armament” care te va ajuta în acest sens. Trebuie să știi totuși că, produsele cu cele mai mari reduceri se vor da ca pâinea caldă în prima zi, în prima oră de ”sărbătoare”. Regulile sunt cam aceleași ca în fiecare an, cu mici modificări. Simt însă că e nevoie să le scriu din nou.

Timp și răbdare, multă răbdare

Sunt esențiale pentru orice activitate dar în cazul lui Black Friday parcă puțin mai mult. Din fericire, nu te aleargă nimeni ca la Americani cu o singură zi de mega reduceri (eram ironic dacă nu ați înțeles). Așadar, timp și răbdare.

Fă o listă cu ce vrei să cumperi

Aș spune asta din nou, la orice activitate. Te ajută să rămâi concentrat pe ce este important. Toate produsele țipă la tine că sunt la reducere. Nu te lăsa intimidat și fă o listă cu cele mai importante pentru tine. Telefon mobil, mașină de spălat, televizor, Pamperși. Dacă vrei să cumperi cadouri pentru cei dragi mai bine te stresezi acum decât pe 24 Decembrie. Atunci trebuie să fii lângă ei să ciocnești un pahar și să te bucuri de familie și prieteni, nu în mall sau în trafic.

Fă-ți un cont, la fiecare magazin online

Din nou, în cazul de față eMAG. Fă-ți cont și completează acolo toate datele de livrare, numărul cardului și ce mai este necesar. În așa fel, în momentul în care ai pus produsul în coș îl poți și plăti ca să te asiguri că mai prinzi stoc. Dacă mai pierzi 2-3 minute să completezi ulterior adresa de livrare sau să treci datele cardului sunt șanse să se vândă.

Instalează aplicația magazinului

În cazul de față, cea de la eMAG, și ai grijă să activezi notificările. Te va anunța în momentul în care încep reducerile, sperăm noi și la anumite produse pe care le ai deja salvate în contul tău. În plus, pe aplicație parcă e mai simplu, nu mai ești tentat de orice produs și poate te concentrezi pe cele care te interesează cu adevărat. Așa cum spuneam mai sus.

PONT: Dacă ai făcut tot ce ți-am spus mai sus atunci ești pregătit. Cred. Sper. Mai trebuie să te gândești acum ce vrei, sau ce ai cu adevărat nevoie. Pentru asta eu îmi fac o listă cu câteva zile înainte. Mâine mă uit din nou pe ea și mai tai cel puțin un obiect. Până în ziua de Black friday ajung de obicei să cumpăr ce mi-am propus, sunt astfel mult mai relaxat în privința achiziției pentru că nu mai alerg după orice e ieftin.

Ultimele articole

Articole recomandate

46 Comments

  1. Vă salut domnule George!
    Credeți că mai merită cumpărat iphone 5s?
    Sau un lg g4 ar fi o alegere mai bună?
    Am văzut multe materiale despre ambele telefoane si pot spune că lg g4 e mult mai bun din mai multe puncte de vedere.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.