Black Friday la Pompedecăldură.eu

De Black Friday cred că cel mai important este să promovezi oamenii. Ovidiu Tifui este doar unul dintre prietenii care m-au ajutat să pun pe picioare #casabuhnici și cu ajutorul lui avem atât încălzire în pardoseală cât și răcire prin pereți radianți, și panouri solare care să le susțină. Și asta în timp ce se ocupă și de alte proiecte, vine de la Cluj în fiecare săptămână și se coordonează cu celelalte echipe de pe șantier.

L-am convins că trebuie să se implice și el în acest fenoment, și să își caute clienți noi și a acceptat. Apropo, Ovidiu a început să construiască el pompele de căldură, aici, în România. Fotografia de mai sus atestă acest lucru.

Ovidiu este foarte migălos dar în același timp nu pierde vremea. De aceea mi-a plăcut de el, și de aceea îți recomand să intri pe pompedecăldură.eu pentru că doar astăzi ai reducere de 20% la toate pompele de căldură. Ia legătura cu el cât mai repede, pentru că aceste proiecte sunt destul de mari și vrei să prinzi o fereastră în programul lui măcar anul viitor.

Are un program încărcat, dar partea bună este că vei lucra cu el și cu echipa lui până la momentul în care ți se predă totul la cheie. Mai jos, doar câteva din imaginile cu sistemul de răcire și cel de încălzire pe care le-am montat la #casabuhnici într-un timp record.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.