Black Friday la iHunt

Cred că cele mai vândute telefoane de la prietenii noștri de la iHunt de acest Black Friday au fost cele care seamănă foarte mult cu S8. Și asta nu e rău, apreciem că lumea apreciază frumusețea. Acum câțiva ani aș fi spus să nu îți cumperi telefoane chinezești. A, stai, chiar am spus asta. Motivul era clar, multe dintre cele primite de noi la teste și-au dat duhul la puțin timp după folosire.

Anul acesta situația s-a schimbat, și asta doar pentru că sunt multe prea ieftine pentru configurația și experiența de utilizar epe care o oferă. Pe scurt, sunt atât de rapide și bine construite încât merită din plin cei 500 de lei pe care îi dai pe el. În plus, au garanție la noi în România. Cei de la iHunt au fost foarte receptivi la problemele utilizatorilor, pe care le-au și rezolvat dacă a fost vorba de un defect de fabricație.

Mai jos ai o listă cu ce am găsit interesant la iHunt.ro

Doopro P5 Negru – Deștept, frumușel și devreme acasă.

Acumulator extern solar 10000mAh, Lanterna Dubla, Bricheta – Sigur ai nevoie de așa ceva.

Camera Video Xiaomi YI Dome 720p, Alb – Securitatea la mine este pe primul loc. Dacă nu vrei să investești însă într-un sistem foarte complex, camera asta va face toată treaba.

Acumulator Power Case 8200mAh pentru iPhone 7, Black – Acesta este genul acela de produs care își arată utilitatea în prima zi, atunci când ți se descarcă iPhone-ul, pe la 4-5 după-masa.

Acumulator Power Case 4000mAh pentru Samsung S8 Plus, Black – Chiar dacă promite o autonomie de o zi întreagă, Samsung S8+ e foarte bun pentru jocuri. Și dacă te joci chiar și o oră pe zi, vei avea nevoie de așa ceva.

iHunt i7 Negru – L-am scăpat din dronă de la 100 de metri altitudine și nu a pățit absolut nimic. Funcționează și acum cu brio. Ecranul nu are nici o zgârietură.

Blackview R6 Lite Gold – M-ați rugat să testez un Blackview de multă vreme și de multe ori. Nu am reușit, însă din specificații merită, mai ales acum cu reducere.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.