Categorie: General

Black Friday 2016 la Vola.ro – Vacanțe la super reducere

Și vacanțele sunt la reducere, mai ales pe Vola.ro. Credeai că doar gadget-urile și electrocasnicele sunt vedete? Eu zic că e momentul să plecăm cu toții în vacanță.

Îți dau câteva ponturi: Vor fi bilete de avion la 1 Euro pentru 6 destinații populare și city-break-uri la Roma pentru 10 euro de persoană.

Ofertele se activează dimineață pe site-ul special pentru Black Friday.

La 10 Euro pentru bilet de avion dus-întors și cazare două nopți nici nu mai stau pe gânduri. Îmi iau și toată familia, ba chiar și pe colegi și o să ne distrăm de minune. Asta dacă prind oferta. Să nu credeți că am un regim special, nu, nu. Voi sta și eu la coadă ca tine, cu o mână pe F5 și cu una pe cardul de credit.

Este important să plătești cu cardul pentru a beneficia de ofertele limitate. Biletele de avion le poți lua imediat, iar vacanțele și city-break-urile te va contacta un agent pentru a confirma datele de plecare și îți va trimite un link pentru plata cu cardul. E mai bine așa pentru că tu trebuie doar să dai un click la momentul la care apare oferta pe site.

Dacă te gândești deja la concediul de anul viitor prețurile încep de la 99 Euro de persoană, pentru bilet de avion și 7 nopți cazare. Cred că mai mult plătești într-o săptămână întreținerea și drumul de acasă la serviciu.

vola-black-friday