Categorie: General

Bine te-am regăsit! UPDATE YOU

Bine te-am regăsit!

Mi-am dat seama recent, la o întâlnire cu unul dintre partenerii noștri, că ne scapă din vedere ceva foarte important. Oamenii ca tine sunt ocupați, iar noi creăm lunar zeci de ore de video. Doar în luna februarie am depășit 14 milioane de accesări și peste 56 milioane de minute de video vizionate de urmăritorii noștri.

Suntem atât de ”content first” încât ne scapă din vedere faptul că, probabil îți este greu să consumi tot contentul pe care îl producem. De aceea încep astăzi, împreună cu echipa, un newsletter lunar prin care vom încerca să condensăm într-un singur e-mail tot ce ne-a atras atenția, ce a ieșit în evidență și ce ne pune pe gânduri pentru viitorul apropiat.

Astfel te vom pune la curent cu interesele noastre și ale comunității noastre, așa cum rezultă ele din analitice, dar și din interacțiunile zilnice cu comunitatea. Primul newsletter este ceva mai detaliat, cu un scurt istoric, cât să ajungem la zi. Următoarele vor fi mai scurte și gândite să îți fie de folos, nu doar ca să afli ce facem, ci și ca să îți spunem ce vedem noi că devine relevant în viitorul apropiat.

Suntem în continuare o platformă care atrage preponderent bărbați maturi din marile orașe, cu venituri medii și înalte și educație pe măsură. Ne bucură însă că interesul publicului feminin este în creștere, mai ales în ultimele luni. Avem în continuare cel mai exigent public care a renunțat sau e în curs de decuplare de la TV.

Accestează NEWSLETTER-UL, aici: https://georgebuhnici.substack.com/p/bine-te-am-regasit