Categorie: GADGET

BEST BUY – CĂȘTI TRUE WIRELESS IEFTINE – PAMU SLIDE

Deocamdată. Cred, sper. Acestea sunt PadmatePaMu Slide, iar cea mai ieftină variantă este de 50 euro. 49.99 ca să fim corecți. Cele pe care le avem noi la test sunt 79.99 pentru că mai au o șmecherie la pachet. Sunt căști True Wireless, doape cum le spunem noi, cu o autonomie monstru de aproape 10 ore, fără să luăm în calcul bateria din carcasă. Cu aceasta pot ajunge și la 60 de ore de autonomie, adică nu le mai încarci timp de o săptămână. Și asta dacă asculți muzică cel puțin 8 ore pe zi. E mult pentru muzică, dar nu și pentru podcast-uri, de acolo mai înveți ceva. Și nu ți le vor recomanda pe ale mele, sunt mulți oameni mai deștepți ca mine care au ceva de spus pe audio. Audible este apropo platforma de unde ascult undele dintre cele mai bune podcast-uri.

Revenind la căști, PaMu Slide se aud mult mai bine decât mă așteptam, chiar acolo la nivelul AirPods și chiar mai sus. Și totuși, de ce costă doar 50 de euro? Pentru că sunt proiect de crowdfunding pe Indiegogo. La fel ca și Kickstarter, este un loc unde plătești în avns pentru acele produse, după descrierea și proiectul prezentat, iar cu bnaii tuturor celor interesați, fondatorii proiectului finanțează producția. Cei de la Padmate sunt recunoscuți pe Indiegogo cu un alt proiect de succes, tot o pereche de căști True Wireless, destul de apreciate.

În timpul desfășurării proiectului produsele sunt de obicei mai ieftine, din experiența noastră însă, acestea rămân de multe ori la același preț și când ajung pe site la comandă normală. Nu este un produs pe care îl vei găsi în magazine.

Acum, despre sunet, conectivitate și ușurință în utilizare îți spun în clipul de mai jos. Poți să fii sigur însă că au tot ce le trebuie, pentru 59 sau 79 de euro. Nu aș da însă sincer 200 de euro, sau dolari pe ele, atât cât spune producătorul că vor fi după terminarea campaniei. Nu cred că merită atâția bani. Adevărul este că nici varianta cu încărcător wireless inclus nu merită. Nu poți să spui că îți vei încărca telefonul nici măcar odată cu ele, nu prea stă telefon pe încărcător, și în plus e și mai mare și mai groasă carcasa decât la versiunea fără încărcare wireless.

le-am gasit aici: APadmate PaMu Slide