Baterii externe de care nu a auzit nimeni

Acestea sunt bateriile de care nu a auzit nimeni. Nici măcar eu până când am pus mâna pe ele la unul din târgurile de prin străinătate. GOUI este o firmă puțin diferită. Vine din Dubai și nu fac prea multe produse, însă cele pe care le produc sunt bune. Fac doar câteva modele de baterii externe pentru telefon, cabluri de iPhone și USB-C ori microUSB și câteva accesorii. Din ce am văzut însă, folosesc unele dintre cele mai bune celule pentru baterii, specificațiile lor sunt acolo unde trebuie (dacă bateria spune că scoate până la 18W atunci așa este) iar cablurile sunt printre cele mai rezistente. Mai ales acolo la capătul mufei unde se rupe de obicei orice cablu de smartphone. În special cel de iPhone.

Din păcate însă nu știu de unde le puteți cumpăra de la noi din țară. Noi le-am primit direct de la producător și vi le prezentăm așa cum sunt, mai ales pentru că au promis că se vor uita mai cu atenție la piața din Europa.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Salut George. După parerea mea accesoriile cele mai bune sunt cele de la Anker. Am de la ei cabluri, incarcator de masina si baterie externă. Foarte bună calitate in raport cu prețul.

  2. George, stiu ca nu este esențial dar nu prea da bine: 12×1,5 cam face 18 nu 16..
    Și bateria mare a fost foarte bună, aveai 42% și a făcut 48% in nici 15 minute.
    Altfel, multumesc pentru deschiderea de orizonturi prin produsele si informațiile prezentate

  3. Salut George. In primul rand vreau sa iti marturisesc ca te admir foarte mult si in al doilea rand vreau sa te intreb ceva despre Samsung Galaxy S10 plus.
    Acum 3 zile l-am achizitionat de la Emag in varianta de 128Gb si am constatat ca semnalul Wifi este foarte slab indiferent ca sunt acasa sau la serviciu. In comparatie cu vechiul S9 plus care are semnal si in fata blocului ( eu stand la etajul 4), pe S10 scade considerabil semnalul doar daca ma mut dintr-o camera in alta. Si la serviciu la fel. Daca ma deplasez la 10 m de router aproape ca raman fara semnal. Care ar fi cauza? Pot sa remediez eu problema sau este vreun defect de fabrica? Sa ii fac retur? Multumesc anticipat pentru raspuns si mult succes in continuare.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.