Bateria cu funcție de smartphone – [UNBOXING & REVIEW]|

Atunci când ți se descarcă iPhone-ul imediat după prânz e momentul să te gândești la o nouă achiziție, o baterie externă desigur. Există sute de modele disponibile, unele mai mari ca celelalte, altele care au chiar și funcție de telefon. iHunt Titan P6000 este probabil cea mai deșteaptă opțiune dintre ele.

Are un ecran de 5.5 inci cu o rezoluție, să zicem decentă, are WiFi, GPS și LTE, poți vorbi la el, poți naviga pe internet și poți urmări chiar și clipuri pe YouTube. La o rezoluție, să zicem, decentă. Dar hei, are o baterie de 5000 mAh cu care poți încărca cel puțin odată un iPhone pe care ai plătit de zece ori mai mult decât pe acest iHunt. Pentru că, cu siguranță nu te va lăsa la greu, și va fi acolo lângă tine mai ales la bine.

Lăsând puțin gluma la o parte mă bucur să văd că până și telefoanele de sub 400 de lei sunt funcționale și chiar utilizabile. Sigur, nu trebuie să ai speranța că te vei juca pe el cele mai noi titluri. Va fi acolo în rucsacul tău mai mult pentru situațiile în care rămâi fără baterie la iPhone. Insist prea mult pe acest aspect, nu?

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Salut George. Am o mica completare referitor la ce ai spus in video.Ihunt-ul Titan nu incarca alte telefoane. El se incarca de la alte telefoane conectate prin usb. Asta e demonstrat la minutul 8:24 avea 37, iar cand ai scos telefonul din usb pentru a incerca tastatura avea 41 Ihunt-ul. Spor si succes mai departe cu ce ti-ai propus.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.