Aventuri la Barcelona, capitala mobilității – live de la MWC 2012 – ziua 0


Totul a început prost la Barcelona. Am ajuns cu o escală neprogramată și o întârziere de 3 ore, fără bagaje (adică fără chiloți, tricouri, periuță de dinți și scule de TV). Apoi ne-am cazat într-un apartament simpatic dar rece ca un beci. Nici cheia nu merge din prima și intrăm precum șpringarii după ce o scuturăm cu îndemânare. Colegul meu i-a dat de capăt, pentru că eu am cedat psihic în fața clanței dar m-am revanșat când i-am deblocat ușa de la toaletă cu furculița. În plus, același coleg nu avea acreditarea aprobată.

După 24 de ore de ghinioane și belele, lucrurile au revenit însă ca prin minune la normal. Bagajele rătăcite prin București și Madrid au ajuns la noi cu următoarea cursă, agentul de turism ne-a adus calorifere electrice, o englezoaică simpatică ne-a scutit de vreo 800 de euro acreditându-l pe Mihai pe ultim sută de metri, iar el a învățat să deschidă ușa din prima.

Motivați de vremea frumoasă, am pornit la vânat subiecte prin Barcelona și am dat lovitura printr-un noroc românesc. Ne-am insinuat printre jurnaliștii grei de la engadget, USA Today sau Mashable și am pus mâna printre primii pe lansările de luni ale celor de la LG. Materialul pentru Știrile ProTV montat de colegul meu Tiberiu Vâlciu a ieșit ca la carte.

În pagina articolului aveți și o galerie de poze făcute pe fugă în stand cu noutățile LG. Noile Optimus 4X HD, 3D Max, L3, L5, L7

Mai multe noutăți, dimineață la iLike IT.

Vă mai dăm bonus o galerie de poze făcute de japonezul de serviciu, Bacși!

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. este vorba de dimensiunea fisierului .. si de marimea domeniului buhnici.ro. Ce preferi 50 de posturi cu imagini de rezolutie mare… sau 5000 de posturi cu imagini de rezolutie scazuta

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.