Barca de pe trotuar

Când credeai că le-ai văzut pe toate, Bucureştiul te surprinde garantat. Faptul că SUV-urile stau parcate în faţa blocului, în staţii RATB sau pe spaţiul verde nu mai miră pe nimeni. Dar bărci cu motor parcate pe trotuar aţi văzut?
barca

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Eu am un vecin cu un Corvette C6 (adica ultimul model) adus din state si sta intr-un apartament de 2-3 camere. In parcare langa Corvette mai puteti regasii Dacia Logan, Hyundai Accent, Opel Vectra, adica masini normale, ca sa va dati seama ce cartier este si pana unde poate ajunge snobismul. Daca in afara vezi oameni cu multi bani care conduc citroen zx, sau macar un xsara picasso, in Romania vezi oameni care stau la bloc si au barci sau corvette c6. Asta e tara in care traim :)).

  2. Astfel de situati nu cred ca mai trebuie subliniate. Pe mine ma enerveaza si mai rau idiotenia unora si lipsa de reactie a autoritatilor, dar este de inteles – nu cred ca au cei care ridica masini si un utilaj pentru barci.

  3. Aveam un vecin care statea cu Saviem-ul (de 7.5tone) in parcarea blocului :)) . Apropo de poza, cum mai sta treaba cu numerele de inmatriculare scrise cu caractere distantate – precum al Opelului din dreapta?

  4. mda….asta mai lipsea ca in rest aveam de toate…..poi stur din cate stiu un apartament in bucuresti nu face cat un vw touareg si ala luat in leasing…..asta e ii de inteles acum nu ii poti lua dreptul de a conduce masina visurilor lui probabil ii mai usor sa faci un leasing pe 5 ani pe o masina decat pt un apartament pe 40 anisori….acu daca are servici bun sio strans de un avans si plateste leasing asta e ……..poate si individu cu corvetu are el o pasiune pt aceasta masina poate si-o doreste de mic un corvet fiecare cu nebuniile lui…..si eu imi doresc un audi a4 1.8 sau 1.8t din 95-98 is mai frumoase decat modelele astea noi….dar nu se mai fac asta e :P o zii buna

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.