Avem câştigători!

În primul rând vă mulţumesc tuturor pentru idei. Multe sunt proaspete şi interesante, iar cele mai bune vor fi premiate acum. Pentru ceilalţi voi face tricouri – buhnici.ro luna viitoare când îmi vine leafa. Până atunci facem şi un logo frumos pentru ele. Scurt pe doi, câştigătorii:

Gabriel Bodor – pentru fidelitate şi idei de bun simţ – împotriva voinţei lui va fi premiat cu două bilete – unul pentru sâmbătă la Paddock şi unul în tribune la Silver. Fă-ţi rost de aparat foto! :))

Laura Pavel – idem

Puiu – două bilete – unul pentru duminică la Paddock şi unul în tribune la Silver. Trebuie neapărat aplicată treaba din Autovit.

BikU – idem – excelentă ideea cu sticker-ele

Aştept să îmi scrieţi prin pagina de contact în timp util cu un număr de telefon ca să ne înţelegem cu vă primiţi biletele. Felicitări! Nu aveţi idee câţi amici au insistat să vi le sufle… :))

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

  1. Mii de multumiri!!! Sincera sa fiu, nu ma asteptam. Au fost unii cu idei super-interesante. Acum nu-mi ramane de facut decat sa-mi organizez mai bine timpul, sa ma pot bucura in liniste de acest eveniment.

  2. puiu ce zici iti dau biletul meu de la paddock si o cola pentru biletul tau de la silver ? ca sa merg cu un prieten ? buna oferta :) de nerefuzat zic eu …

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.