AUDI E-TRON CU MARIAN ANDREI – #IGDLCC E009

Cred că știți deja că sunt foarte pasionat de automobile electrice și tot ce ține de acest domeniu. Ba chiar am anunțat recent că nu voi mai cumpăra o mașină care merge pe bază de ”pipi de dinozaur” ci o super electrică. Recent am fost să testez noul Audi E-Tron care a fost anunțat ca unul dintre pionierii electrificării de pe bătrânul continent. Astfel, grupul ia asupra sa imaginea de producător care îmbrățișează trendul electric, mai ales după discuțiile din ultima vreme cu DieselGate.

Marian este alături de mine astăzi în calitate de Marian Andrei. Nu am vrut nici pesimistul, nici optimistul și nici realistul din el, ci pe toți trei. Este aici pentru că în ultimii aproape zece ani am făcut aproape toate testele împreună și are o opinie grea mai ales în ceea ce privește viteza la volanului unei mașini de coastă, și experiența necesară pentru a mă speria pe mine în aceeași mașină :)

Hai să vorbim așadar despre Audi E-Tron și despre cum ne va schimba această mașină, și toate celelalte ce vor urma, viețile tuturor. Mai ales ale copiilor, și nepoților noștri.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.