Atunci când uiți ce ai cumpărat, din nou – UNBOXING SURPRIZĂ

M-am obișnuit prea mult să cumpăr online diverse lucruri. Aproape toate electronicele și gadget-urile le-am cumpărat de pe internet, și de multe ori ajung la prețuri mai bune cu tot cu transport dacă le cumpăr din afara țării. Atât de mult m-am obișnuit încât la un moment dat uit ce mi-am luat. Depinde acum ce cumpăr, produsele de la B&H din clipul anterior m-au entuziasmat mai mult, și au venit și mult mai repede. Ah, și m-au costat și taxele mai mult. Se mai întâmplă.

De data aceasta am făcut un exces de zel și am luat nu mai puțin de 12 camere de supraveghere pentru că, tuturor prietenilor cărora le-am povestit de camerele de la Ring, și s-a părut cea mai bună soluție de supraveghere. Așa că mi-am asumat rolul de prieten bun și atunci când le-am prins la ofertă pe Amazon în Germania nu am mai stat pe gânduri și am luat pentru fiecare dintre ei.

Dacă nu știi ce este o cameră de supraveghere Ring, avem un clip pe blog, aici, cu o astfel de cameră. Pe scurt, e mică, se conectează la internet, salvează toate filmările în cloud, și mai nou merge și pe baterii sau cu panouri solare. Și are un soft atât de simplu care chiar funcționează impecabil de fiecare dată.

De mai bine de un an stau cu ochii pe Ring, un nume destul de nou în industria camerelor de supraveghere. Ce au ei însă atât de special față de producătorii dedicați precum Axis sau HikVision? Softul și serviciile! Programul de supraveghere este atây de simplu și de intuitiv și funcționează rapid de fiecare dată când îl accesezi. Camerele sunt extrem de simplu de instalat, fie că sunt cu baterie, cu panou solar și cu baterie sau cu cablu de curent. Toate sunt wireless și sunt securizate, doar așa se pot conecta la internet. Ah, da, bateria ține câteva săptămâni iar la variantele cu iluminare, reflectoarele sunt atât de puternice încât e imposibil să nu vezi fiecare detaliu filmat, chiar și noaptea.

Acum, camerele pe care le-am cumpărat eu eu au fost la reducere, în pachet de două bucăți, undeva pe la 180 de euro de la cei 270 cât sunt acum. Sunt generația actuală, simple, însă am comandat nu mai puțin de șase seturi. Toți prietenii cu care am vorbit despre el au fost încântați de simplitatea în instalare și configurare, și mai ales de faptul că toate filmările sunt stocare în cloud la cei de la Ring. Indiferent de câte camere ai avea. Iar abonamentul este o glumă la preț, în comparație cu toți ceilalți producători. 3 dolari pentru fiecare cameră la varianta simplă, iar pe planul pro poți să pui câte camere vrei tu, la doar 10 dolari pe lună. E mult mai ieftin și mai sigur și decât dacă ai avea o stocare proprie și ai siguranța că vei găsi în cloud toate filmările făcute oricând.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.