ASUS ZenBook Duo + ASUS TUF DASH 15 – Unboxing & Prim Contact

La fel ca și ieri, urmărim împreună evenimentul de lansare globală de la ASUS, comentăm și explicăm produsele lansate și apoi facem un unboxing cu cele două vedete ale evenimentului, ASUS Zenbook Duo de 14 inci și ASUS TUF DASH 15.

Primul de pe listă este iterația mult mai mică, mai ușoară și mai accesibilă a laptop-ului cu două ecrane. Nu mai este 4K ci doar FullHD, însă păstrează touchscreen-ul, porturile multiple de Thunderbolt 4 și accesoriile cu care vine în cutie, adică suportul pentru antebrațe, creionul pentru ecran dar și un suport special conceput ca să îl ridici și mai mult pe masă. Suportul este gândit atât pentru răcirea mai bună a componentelor cât și pentru o ergonomie aproape perfectă. Spun aproape perfectă, pentru că în lumea tehnologiei totul poate fi îmbunătățit la un moment dat.

A doua vedetă este ASUS TUF DASH 15, un laptop care deși are capabilități masive de gaming arată ca un laptop obișnuit care nu atrage prea mult atenția la birou. Asta dacă nu îl alegi pe cel cu carcasa albă care are un design și finisaje excelente. Apropo, ecranul pe această jucărie discretă de gaming are doar 240 Hz, suficient cât să ai un avantaj major asupra tuturor competitorilor în orice FPS care există. Nici autonomia nu lasă de dorit, mai bine de 10 ore de productivitate și apoi îl legi la priză ca să dezlănțui gamer-ul ce se ascundea în tine.

Vom avea un review mai amănunțit cu ambele modele odată ce sunt disponibile, și la fel și cu o parte din produsele prezentate în următoarele luni.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.