ASUS ROG PHONE – CEL MAI BUN TELEFON DE GAMING? – [UNBOXING & REVIEW]

Acesta este, probabil, ”cel mai bun telefon pentru gaming”. Spun asta în ghilimele pentru că știu că nu le-am testat absolut pe toate, în special pe Razer Phone 2, însă, după ce a trecut prin ore de gaming la Codrin, și el este de aceeași părere. ASUS ROG PHONE are cel mai bun display pentru gaming, cele mai bune difuzoare, și este cel mai bine răcit telefon. La propriu. Are ventilator dedicat ca să ajute și mai mult la răcirea procesorului dar chiar și a palmelor tale în timpul sesiunilor foarte lungi de gaming.

Am testat pe el cam tot ce am putut, Asphalt 9, PubG, și tot ce i-a mai trecut prin minte lui Codrin că ar putea îngenunchea o platformă de gaming mobil. Și funcționează fără probleme cu orice. Mai ales după ce activezi și funcțiile speciale ca să îți mai taie din notificări și să oprească aplicațiile din fundal ce ar putea afecta fluiditatea unui joc.

Să mai spun că are cel mai rapid WiFi cu care poate veni un telefon? Mai rapid decât cel de pe laptop-ul meu? Sau că îi poți crește prețul cu o mulțime de accesorii extra? Ori că vine și cu 512 GB de stocare în varianta cea mai scumpă? Apropo de preț, costă doar 4299 lei la momentul acestui review, cel cu 128 GB de stocare, și atenție, nu suportă card microSD, tocmai pentru a nu fi tentat să instalezi unul de viteză mică. Așa nu sunt șanse să îl încetinești.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

  1. Nu cred că are ce să-l pună în dificultate la ora actuală… Cu ceea ce oferă Google Play la ora aceasta categoric nu. Oricum la 1000 de euro la care se mai adaugă 1 sau 2 dintre accesorii( aici mă refer la unul din cele 2 dock-uri, oricum cel mare e o adevărată inovație, plus accesoriul care îți oferă al 2-lea display) îl transformă într-o soluție super portabilă. Bravo Asus! Au gândit acest telefon cum nici un alt brand nu a făcut-o. Să te gandesti tu să pui trigere, să pui 2 mufe de încărcare astfel încât atunci când te joci să nu fi incomodat… ecran cu rată mare de refresh și răspuns de 1 ms. procesor de aproape 3 ghz, 8 Gb memorie ram,128-512 Gb memorie internă… Cred că stârnește învidia multor laptop-uri de pe piață.

  2. Salut
    George Buhnici
    cum pot sa achizitionez acest model de Telefon mobil Asus ROG Phone ZS600KL, Dual SIM, 512GB, 4G, Black si de unde pot cumpara pe acest motel, specifica mai sus, daca sti un magazin de incredere sau link site de magazin si Astept un Raspuns Mutmesc Pentru Intelegere.

  3. foarte bun telefonul … Il am de 1 luna cumparat si deja a facut burn in ! Ramane shadow de la PUBG . La 4300 lei este perfect pentru un display burn … Am sunat la asus si doamna de acolo a spus ca sa dezinstalez jocul ca nu e compatibil cu telefonul . Si am explicat frumos ca dau atatia bani pentru un telefon de jocuri sa ma joc pe el nu sa imi sterg jocurile

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.