Categorie: GADGET

ASUS ROG PHONE – CEL MAI BUN TELEFON DE GAMING? – [UNBOXING & REVIEW]

Acesta este, probabil, ”cel mai bun telefon pentru gaming”. Spun asta în ghilimele pentru că știu că nu le-am testat absolut pe toate, în special pe Razer Phone 2, însă, după ce a trecut prin ore de gaming la Codrin, și el este de aceeași părere. ASUS ROG PHONE are cel mai bun display pentru gaming, cele mai bune difuzoare, și este cel mai bine răcit telefon. La propriu. Are ventilator dedicat ca să ajute și mai mult la răcirea procesorului dar chiar și a palmelor tale în timpul sesiunilor foarte lungi de gaming.

Am testat pe el cam tot ce am putut, Asphalt 9, PubG, și tot ce i-a mai trecut prin minte lui Codrin că ar putea îngenunchea o platformă de gaming mobil. Și funcționează fără probleme cu orice. Mai ales după ce activezi și funcțiile speciale ca să îți mai taie din notificări și să oprească aplicațiile din fundal ce ar putea afecta fluiditatea unui joc.

Să mai spun că are cel mai rapid WiFi cu care poate veni un telefon? Mai rapid decât cel de pe laptop-ul meu? Sau că îi poți crește prețul cu o mulțime de accesorii extra? Ori că vine și cu 512 GB de stocare în varianta cea mai scumpă? Apropo de preț, costă doar 4299 lei la momentul acestui review, cel cu 128 GB de stocare, și atenție, nu suportă card microSD, tocmai pentru a nu fi tentat să instalezi unul de viteză mică. Așa nu sunt șanse să îl încetinești.