ASUS ROG PHONE 5 + 15 JOCURI – REVIEW

Acesta este cel mai performant telefon de gaming din câte au existat vreodată. De la Asus. Și nu este din păcate cel mai tare la propriu pentru că tocmai mă uitam înainte de filmare la Jerry Rig Everything, de pe ASUS ROG Phone 5, cum l-a făcut praf fără prea mult efort. Te las să te lămurești la începutul acestui review și apoi îl iau la bani mărunți din toate punctele de vedere.

Oricum, acesta este cel mai lung review al unui telefon de gaming, mai ales că vine în două părți. A doua este doar cu jocuri, vreo 15-20 la număr și te invit să îl vezi și pe acela dacă mai ai încă o jumătate de oră de consumat.

Din punct de vedere hardware și performanțe nu are nici un fel de emoție, nici după ce am deschis o mulțime de programe și mai ales jocuri. Merge impecabil, și asta mă neliniștește pentru că s-ar putea să prind mai mult drag de el decât de oricare alt telefon. Umblu deja de câteva zile cu un ROG Phone 3 în buzunar, și pur și simplu am uitat că acest telefon mai are și camere foto. A observat cineva că nu am vorbit de camere foto în review? Te interesează foarte mult camerele foto la un telefon de gaming? Sau o să îl tratezi și tu ca pe o consolă. Din punctul meu de vedere, ar putea să nici nu le mai pună pe el, pentru că nu pentru asta îl cumperi. Mă refer la camere foto.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.