ASUS ROG Flow 13 + Zephyrus Duo – Unboxing & Prim Contact

Bine v-am regăsit la un alt tip de video, un LIVE combinat cu un unboxing și un prim contact cu două dintre cele mai interesante laptopuri de la ASUS, ROG Flow 13 și Zephyrus Duo. Despre primele două iterații ale lui Zephyrus am mai vorbit, și probabil l-ați mai văzut. Este laptop-ul cu două ecrane cu o rezoluție totală 6K, pe care poți face aproape orice. Te poți juca, poți face editare foto, video, CAD și este o bestie absolută care, în teorie, ar trebui să poată funcționa de unul singur, fără alte accesorii sau monitoare externe.

Primul din titlu, ROG Flow 13 este ceva cu totul diferit. Este un ultrabook la bază, echipat cu unul dintre cele mai rapide procesoare de mobile de la AMD din seria 5000, cu două plăci grafice la interior, dar și cu una externă, capabilă de gaming 4K. Ai auzit bine, un laptop de 13 inci, cu o greutate de puțin peste 1 kilogram, cu ecran rabatabil la 360 de grade și touchscreen pe care te poți juca Cyberpunk la rezoluție 4K. Bine, asta dacă îi atașezi un monitor extern și te folosești de un mouse și o tastatură dedicată de gaming. Ne-am îndrăgostit de idee și de concept, și urmează să testăm dacă ne poate ajuta în toate scenariile pe care ni le-am imaginat. Îl poți lua cu tine la birou să scrii pe el, și urmărești conținut video în modul tabletă ori să faci grafice în Excel dacă vrei, dar când ai ajuns acasă se transformă în sistemul tău de gaming care ocupă mai puțin spațiu decât un manual de algebră de clasa a 4-a.

Pe lângă aceste două bijuterii mai avem multe alte produse ca laptop-uri de gaming, tastaturi, mouși dedicați pentru gameri înrăiți și monitoare cu o rată de refresh de până la 360 Hz. Asta dacă ai răbdare să urmărești live-ul puțin mai lung de o oră.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.